Kunnskap, vennskap og fellesskap

PEF Norge

Landsmøte og Ungdomskonferanse

15.06.2018

Årets viktigste happening er PEF-ung ungdomskonferanse og landsmøte. 28-30 september samles vi for å lære mer, velge nytt styre, velge retning for PEF-ung, og selvsagt bli kjent og ha det moro. Hold av helgen!

Bilde: Landsmøte og Ungdomskonferanse

Annen hvert år arrangeres landsmøte samtidig som organisajsonens ungdomskonferanse. I år har vi booket plass på Scandic Gardermoen, og vi gleder oss til å treffe dere, både "gamle og nye". Alle medlemmer på 12 + år er velkommen. Har du aldri vært med på PEF-ung arrangement er du ekstra velkommen til samlingen. Ungdomskonferansen avholdes fra fredag til lørdag og landsmøtet avholdes på søndag. Arrangementene vil være på Scandic Oslo Airport.

Vi fortsetter temarekken PEF-ung for alle, og på denne samlingen setter vi fokus på tema som psykisk helse, stressmestring og fellesskap. Som alltid vil det legges tilrette for å bli bedre kjent, utveksle erfaring, lære nye ting, stille spørsmål, ja rett og slett kose seg. 

Styret og kontoret jobber kontinuerlig med programmet, og artikkelen vil oppdateres etterhvert som vi har mer info. 

Praktisk info: 

Delegat eller observatør?

PEF-ung sentralt dekker alle utgifter (reise og opphold) for representantene fra ungdomsstyret, kontrollkomiteen, valgkomiteen og PEFs sentralstyret. Alle PEF-ung grupper og valgte ungdomsrepresentanter har rett til å møte med en delegat hver. Lokalforeninger og fylkeslag betaler en egenandel for delegaten.  Alle medlemmer i aldersgrupper er velkomne og vil få observatørstatus. Observatører må dekke utgiftene selv eller gjennom lokalforening/fylkeslag etter avtale. Egenandelen er lik enten man deltar på ett eller begge av arrangementene, og er som følger:

Delegater:             kr. 1.500,- (reiseutgifter er inkludert i denne prisen)

Observatører:      kr.    800,- (reiseutgifter er ikke inkludert)

For delegater dekker PEF-ung rimeligste reisemåte. For dekning av utgifter ved bruk av egen bil eller taxi, må det rettes søknad til ungdomsstyret snarest og senest innen to måneder før møtet finner sted. Må du fly vil Helsereiser bestille fly for deg. Ta kontakt med Helsereiser på tlf 23 00 12 60, eller e-post, helsereiser[at]travelnet.no. Oppgi at du skal delta på PEF-ungs Landsmøte, samt fødselsdato slik at de kan bestille ungdomsbillett til deg. Husk å bestille billett tidlig for god pris.

Alle deltakere vi få tilsendt saksliste, sakspapirer, valgkomiteens innstilling, og program for landsmøtet. Alt utenom valgkomiteens innstilling sendes ut senest en måned før arrangementet.  

Vi minner om at i henhold til vedtektene må saker som ønskes behandlet på landsmøtet sendes ungdomsstyret 8 uker før møtet. Det vil si at fristen i år er 4. august. Unntatt fra fristen på 8 uker er forslag fra ungdomskonferansen. Vi vil også gjøre oppmerksom på at det vil bli valg av nytt ungdomsstyre i PEF-ung, og ber dere tenke gjennom om dere ønsker å nominere dere selv eller andre til tillitsvervet.  Valgkomiteen kan kontakt på jeanett[at]pef-ung.no eller 97635902.

Påmeldingsfrist er 1. august 2018 og gjøres her: Påmeldingsskjema. Påmelding er binnene. Er du delegat bes du bestille reise tidlig. Er du i tvil om du er delegat eller observatør kan du spørre kontoret/ Maren.

Tilbake
Psoriasis- og eksemforbundet Postboks 6547 Etterstad, 0606 Oslo | Besøksadresse: Borgenveien 66, 0373 OSLO | post@pef-ung.no
Vi har telefontid alle hverdager kl. 09.00-15.00, tlf. nr: 23 37 62 40
Personvernerklæring
Instagram