Din hudsykdom - vårt fokus!

PEF Norge

Arendalsuka: Ingenting om oss - uten oss!

I anledning Arendalsuka 2017 setter vi pris på om du tar deg tid til å besvare en kort undersøkelse.

Sammen med Revmatikerforbundet, Landsforeningen mot fordøyelsessykdommer og AbbVie vil Psoriasis- og eksemforbundet holde et åpent møte under Arendalsuka. Møtet foregår 15. august hvor vi spør om helse- og omsorgsminister Bent Høie og Regjeringen har levert "Pasientens helsetjeneste" slik de lovet i 2013. Til møtet kommer flere sentrale helsepolitikere fra Stortinget.

Regjeringen har de siste årene hatt som mål å skape et helsevesen der pasientene har en aktiv rolle og beslutningene tas sammen med helsepersonell. «Ingenting om oss uten oss» - altså brukermedvirkning og samvalg er blitt et viktig prinsipp. I møtet vil vi gi en status rundt hva medlemmene i våre organisasjoner tenker rundt dette prinsippet.

For å videreformidle medlemmenes stemme er det utarbeidet en undersøkelse i samarbeid med Kantar TNS hvor vi ønsker å kartlegge ulike pasientgruppers oppfatning av samvalg, dialog med helsevesen og bruk av kommunale helsetjenester. Kantar TNS gjennomfører undersøkelsen på vegne av de LMF, NRF og PEF.

Det tar i underkant av ti minutter å svare på undersøkelsen, og du svarer anonymt.

Obs! Undersøkelsen er nå avsluttet!

Foto: Helse- og omsorgsdepartementet, Regjeringen.no, hentet 26. mai 2017.

Tilbake
Psoriasis- og eksemforbundet Postboks 6547 Etterstad, 0606 Oslo | Besøksadresse: Grenseveien 99, 0663 Oslo | post@pefnorge.no
Vi har telefontid alle hverdager kl. 09.00-15.00, tlf. nr: 23 37 62 40
Instagram