Kunnskap, vennskap og fellesskap

PEF Norge

Arrangementer

Hunderfossen

"Det var en gang en gruppe med PEF-unger som skulle ut i striden. De samlet en stor gruppe barn og unge som sammen skulle utfordre den store trollet. Trollet bodde i Hunderfossen eventyrpark, og mange reiste lengre enn langt over land og strand før de samlet seg for å kjempe om den vakre prinsessen av Lillehammer helgen 19. – 21. juni 2020! Da de var fremme så de at her var det mange tusser og troll. Det var mekaniske kjemper og enorme frosker som kjørte rundt og rundt. PEF-ungene viste mot og forstand. De temmet de mekaniske kjempene, og kampene ble utkjempet med krympede biler som bare små barn og gnomer kunne kjøre…»

I 2020 inviterer altså PEF-ung til eventyrlig moro i Hunderfossen eventyrpark, en fornøyelsespark med aktiviteter for store og små. Parken byr på mye moro. Den har karuseller, berg og dalbaner, klatretårn og lekeområder for de minste. Det er mulig å spille minigolf og sjakk, kjøre traktor og rafte. Fra 2020 åpnes også badeland.

Vi har booket overnatting på Hunderfossen Hotel og Resort i gangavstand til parken og rett ved togstasjonen Hunderfossen stasjon. Dette gir fleksibilitet for de minste eller hvis man trenger en pause i løpet av dagen. 

Sosialt samvær

Selv om vi skal være i en fornøyelsespark, vil PEF-ung ha litt opplegg som sikrer at vi blir bedre kjent med hverandre og at alle tar del i vårt eventyrlige fellesskap. Deltakelse er gratis for medlemmer, og alle under 13 år må ha med verge. Har du lyst til å ta med en venn, koster det 500 kroner. I år må dere selv komme dere til parken, og vi i PEF-ung vil trolig komme med toget. Håper dere vil tilbringe helgen sammen med oss!

Påmelding åpner snar på nettsiden vår, så følg med! Er du førstemann til mølla?

Tilbake

Informasjon om arrangementet

Dato og tid:
19.06.2020

Til:
21.06.2020

Sted:
Hunderfossen

Pris / egenandel:
gratis for medlemmer, venner/søsken 500,-

Påmelding
Psoriasis- og eksemforbundet Postboks 6547 Etterstad, 0606 Oslo | Besøksadresse: Grenseveien 99, 0663 Oslo | post@pef-ung.no
Vi har telefontid alle hverdager kl. 09.00-15.00, tlf. nr: 23 37 62 40
Personvernerklæring
Instagram