HS-seminar

HS-utvalget i Psoriasis- og eksemforbundet inviterer til seminar om hidradenitis suppurativa (HS) 17.-19. juni i Kristiansand.

Endelig får vi i HS-utvalget gjennomføre HS-seminaret, som har vært utsatt siden 2020.

Seminaret gjennomføres 17.-19. juni på Clarion Hotel Ernst i Kristiansand.

Programmet er ikke helt klart enda, men vi lover at det blir mye nyttig lærdom i løpet av helgen. Det blir foredrag med blant annet hudlege, sexolog og psykolog, og alt handler om hudsykdommen hidradenitis suppurativa (HS). I tillegg blir det rom for erfaringsutveksling og en utflukt lørdag kveld. Fullt program legges ut så snart det er klart.

Seminaret er for medlemmer av Psoriasis- og eksemforbundet, og det er gratis. Det vil si at overnatting og mat er inkludert, men deltakerne betaler reiseutgiftene selv.

Bli med på en innholdsrik helg hvor du kan lære mer om HS og ha det gøy sammen med andre som har samme sykdom. Vi tar hensyn til alle behov en måtte ha.

Påmeldingsfristen er 30. mai.

HS-seminaret er støttet av Stiftelsen Dam.

Spørsmål? Ta kontakt med leder Kristine Midtsæter i HS-utvalget på telefon 944 23 664 eller på epost krimits[at]hotmail.comPEF ønsker å bruke bilder fra arrangementet. For å ha lov til å publisere bilder av deg må vi ha samtykke.