Strikk med omtanke

Vi starter opp igjen med prosjektet Strikk med omtanke til høsten. I september inviterer vi til tre strikkekvelder for å strikke til Kirkens Bymisjon.

Katt som strikker

På grunn av positive tilbakemeldinger fra tidligere deltakere, har vi bestemt oss for å starte opp igjen med prosjektet vårt Strikk med omtanke til høsten.

Vi mottok mange flotte plagg, som vi gleder oss til å overlevere til Kirkens Bymisjon. 

Høstens strikkekvelder

Men det er bare å strikke mer, og i høst har vi satt av tre strikkekvelder:

  • Onsdag 15. september
  • Onsdag 22. september
  • Onsdag 29. september.

Tidspunktet er det samme som sist fra kl. 18:00-19:30.

Det går an å melde seg på alle kveldene eller bare på en av kveldene.

Tilsendt garn

Deltakerne kan få tilsendt garn til små plagg som luer, votter, skjerf og sokker. De som får garn av oss, plikter å gi strikkeplagget til Kirkens Bymisjon. Men det er også også delta meg eget strikketøy, hvis det er ønskelig.

Bli med!

Det er bare å melde seg på i skjemaet som ligger nederst  eller ta kontakt med prosjektleder Trine Knudtzon, trine.knudtzon[at]pefnorge.no  Mobil: 90739371 . OBS. Vi sender ut garn fortløpende, men ved påmedling senere enn en uke før arrangementet kan vi ikke garantere at garnnøster kommer frem i tide til treffet. Vi ønsker likevel at du logger på og blir med i gruppen. 

Kan ikke delta, men ønsker å bidra

Dersom du ønsker å være med på strikkedugnadene, men av en eller annen grunn ikke kan eller vil delta på strikkekveldene er du hjertelig velkommen til å bidra. Ta kontakt med Trine for å få tilsendt garn. 

Vi sender ut garnpakker til dere som ønsker, og trenger derfor adressen til å sende ut garn.

Dersom du mottar garn forplikter du deg til å returnere ferdig produkt.Dersom du er nybegynner og behøver strikkepinner kan du kontakte oss.