Årets konferanse for pårørende

07.09.2020

Pårørendekonferansen den 23. september blir digitalt. Her får du faglig påfyll og erfaringer til inspirasjon og læring for både pårørende og profesjonelle.

Bilde: Årets konferanse for pårørende

På årets pårørendekonferanse treffer du blant andre helse- og sosialminitser Bent Høie, hypokonderlege Ingvard Wilhelmsen, assisterende helsedirektør Espen Rostrup Nakstad og professor Kari Dyregrov. 

Det er Pårørendesenteret som arrangerer Pårørendekonferansen for å gi faglig påfyll og pårørendeerfaringer til inspirasjon og læring for både pårørende og profesjonelle.

Årets digitale pårørendekonferanse blir en miks av foredrag, filmer og gjester i vårt live studio. Her møter du både pårørende, fagpersoner og forskere.

Dessuten blir det kåring av Årets pårørendekommune 2020.

Tidspunkt: Onsdag 23. september kl 10-15.

Er du på jobb eller på andre måter opptatt slik at du ikke kan følge konferansen direkte, meld deg likevel på! Alle påmeldte får tilsendt en innloggingskode og kan se konferansen til og med søndag 27. september.

Pris for pårørende/studenter: kr 200,-
Pris for fagpersoner: kr 800,-

Her kan du melde deg på konferansen

Her finner du mer informasjon om programmet

Parkurs

Pårørendesenteret arrangerer også kurs om par og pårørende helgen 26.-27. september. Dette kurset er for par som ønsker å ta vare på og styrke parforholdet og samtidig bli mer bevisst pårørenderollen og hvordan denne virker inn på samlivet.

Kurset legger opp til en veksling mellom plenumsundervisning og tid til samtaler for parene. Det blir korte foredrag omkring sentrale temaer i parforhold generelt, samt temaer som i større grad belyser og går nærmere inn på pårørenderollen og den plassen den får i forholdet.

Fra Pårørendesenteret deltar Gry Anette Øvstegård, Ingvil Aarrestad Godeset og Preben Wolf. De er alle tre sertifiserte parkursholdere med lang erfaring.    

Sted: Quality Hotel Residence, Sandnes

Kursstart: Lørdag 26. september kl 10.00

Kursslutt: Søndag 27. september kl 13.00

Pris: kr 2000,- per par, inkludert overnatting og alle måltider

For påmelding, benytt post[at]parorendesenteret.no eller på telefon 51 53 11 11 / 90 90 48 48.

Tilbake