Andre episode av Hudpodden

10.08.2020

Nå er andre episode av Hudpodden ute og klar for lytting. Denne gangen snakker sykepleier Lotta Våde med hudlege Jon Anders Halvorsen om blant annet hudsykdommer og koronaviruset.

Bilde: Andre episode av Hudpodden

Tidligere i sommer lanserte Psoriasis- og eksemforbundet podcasten Hudpodden, og nå er andre episode tilgjengelig. 

I den snakker sykepleier Lotta Våde med den anerkjente hudlegen Jon Anders Halvorsen om blant annet hudsykdommer og koronaviruset.

Halvorsen har jobbet mange år med hudsykdommer. Han driver i dag sin egen praksis i Oslo og jobber for den digitale hudlegetjenesten Askin. Han har tidligere vært overlege på Oslo universitetssykehus.

Han har også skrevet boken «Huden er guden» som forklarer huden gjennom livsløpet, fra babyhud til rynker i alderdommen.

I denne episoden av Hudpodden snakker vi blant annet generelt om hudsykdommer, hvordan behandlingen har utviklet seg, hva du selv kan gjøre for å påvirke din sykdom og hva som er viktig å tenke på for deg som bruker medisiner som gir nedsatt immunforsvar i disse koronatider. Her får du møte en engasjert og veldig kunnskapsrik lege som forklarer ting på en lett og forståelig måte.

Her kan du høre episoden: https://soundcloud.com/user-60384037

Du kan også høre på Hudpodden her:

  • Appen Podkaster. Her kan alle som har iPhone lytte
  • Appen Acast. Her kan alle lytte uansett hvilken telefon man har
  • På Spotify

Om Hudpodden

Hudpodden er laget av Psoriasis- og eksemforbundet. Vi er en interesseorganisasjon for deg som har en hudsykdom som psoriasis, atopisk eksem, hidradenitis suppurativa (HS) eller kronisk urtikaria (elveblest). Vi er også en organisasjon for deg som har leddsykdommen psoriasisartritt. Vi kjemper for at våre diagnoser får mer oppmerksomhet og aksept i samfunnet, og det håper vi at Hudpodden kan bidra til.

Jingelen i Hudpodden er komponert av Henrik Celius. 

Den første og andre episoden av Hudpodden er støttet av legemiddelfirmaet Leo Pharma.

Tilbake