Besøk PEF under Arendalsuka

05.08.2014

Mandag 11. august åpner Arendalsuka for tredje året på rad. Ønsker du informasjon om Psoriasis- og eksemforbundet og vårt medlemstilbud, kan du besøke oss på stand fredag 15. august i tidsrommet kl. 13.00-15.00.

Arendalsuka er en arena for uformelle møter mellom politikere, næringsliv, media og den generelle befolkningen. Visjonen for arrangementet er å være en årlig arena, hvor nasjonale aktører innenfor politikk, samfunns- og næringsliv møter hverandre og folk for debatt og utforming av politikk for nåtid og framtid. Arendalsuka er partipolitisk uavhengig, og har som mål å styrke troen på politikk og politisk debatt.

Arendalsuka 2014 søker å:

- Være en politisk møteplass
- Bidra til engasjement og økt interesse for politikk
- Bidra til at organisasjoner og enkeltpersoner kommer i direkte kontakt med Norges mest sentrale nasjonale aktører innenfor politikk, organisasjons- og næringsliv.

Del av FFO-stand
Sammen med flere andre pasientorganisasjoner, vil Psoriasis- og eksemforbundet delta med stand på et felles område i regi av Funksjonshemmedes Fellesorganisasjon (FFO). PEF vil være representert ved forbundsleder Ragnar Akre-Aas og fylkesleder i Aust-Agder, Tore Andersen. De svarer på dine spørsmål om psoriasis, psoriasisartritt og atopisk eksem, samt hvilke rettigheter du har om du har fått diagnostisert en kronisk hudsykdom, og til slutt hvilket tilbud PEF har til sine medlemmer.

Vi håper så mange som mulig tar turen innom 15. august mellom kl. 13.00-15.00.

For mer informasjon om Arendalsuka, se arendalsuka.no.

Hele standprogrammet for FFOs medlemsorganisasjoner finner du på ffo.no.

Tilbake