Bli med på drop-in trim!

09.04.2022

Har du kjent på dårlig motivasjon til å trene? Eller er du kanskje usikker på hva du skal trene? Nå får du muligheten til å delta på gratis gruppetime digitalt, hjemme i din egen stue.

Bilde: Bli med på drop-in trim!

Treningen er for medlemmer av Psoriasis- og eksemforbundet og foregår på den digitale plattformen Zoom og er tilpasset voksne med ulike funksjonsnivåer. Terskelen for deltakelse er med andre ord lav, så bli med da vel!

Instruktør er Sanna Grydeland.  

Hva, hvor og hvordan?

  • Hva: Gruppetime som inkluderer tilpasset styrketrening, smilepuls og balanse.
  • Når: Hver torsdag i mai og juni (bortsett fra Kristi himmelfartsdag 26. mai) med rådgiving trening/FA kl. 16.00-17.00 og kl. 18.00-19.00 og drop-in trim fra kl. 17.00-18.00 (Første trim 5. mai og siste trim 30. juni).
  • Hvor: Zoom https://us02web.zoom.us/j/8238325648
  • Hvem: PEF sine voksne medlemmer (18 år og eldre).
  • Hvordan: Ingen krav til påmelding, her er det bare å trykke seg inn på Zoom-linken over, og vente på å bli sluppet inn.

Under treningstimene bestemmer du helt selv om du vil delta på hele timen eller bare på en sekvens og hvor lange pauser du vil ha. Du vil også få muligheten til å møte andre likesinnede på trimmen, men det er ingen krav til muntlig deltakelse. 

Det eneste utstyret du trenger er en god, stabil stol, en treningsmatte eller tykt pledd og gode sko.

Individuell rådgiving

Før og etter treningen vil Sanna være tilgjengelig på Zoom og på mail for å besvare dine spørsmål om trening og fysisk aktivitet. Lurer du f.eks. på hvorfor du egentlig bør trene, eller hvor ofte og hva du skal trene? Her er muligheten for gratis rådgiving om akkurat dette, og så mye mer.

  • Hva: Still spørsmål på epost eller direkte til Sanna på Zoom om for eksempel om tilpasning av trening etter ditt funksjonsnivå, ditt mål eller din travle hverdag. Du kan for eksempel også be om å sette opp enkle treningsplaner eller få råd og tips om trening og fysisk aktivitet.
  • Når: Hver torsdag i mai og juni (bortsett fra Kristi himmelfartsdag 26. mai) kl. 16.00-17.00. Første gang 5. mai og siste gang 30. juni).
  • Hvor: På Zoom-linken https://us02web.zoom.us/j/8238325648 eller på epost sanna.grydeland[at]pefnorge.no 
  • Hvem: PEF sine voksne medlemmer (18 år og eldre)
  • Hvordan: Ingen krav til påmelding, her er det bare å trykke seg inn på Zoom-linken over, og vent på å bli sluppet inn.

Rådgiver er Sanna Grydeland.

Om instruktøren

Sanna Grydeland er ansatt som prosjektleder hos oss i PEF. Hun har blant annet vært instruktør i Artritt-trimmen i seks måneder. Hun har en utdanning fra Norges idrettshøgskole innen idrettsmedisin, som enkelt forklart betyr at hun har god kunnskap innenfor trening, helse og tilpassing av trening og fysisk aktivitet til ulike målgrupper.

Her kan du lese mer om Artritt-trimmen

Sanna vil alltid sørge for at treningen er trygg, effektiv og enkelt å tilpasse ditt nivå.

OBS!
Hvis du ikke er PEF medlem, men har lyst til å delta, kan du sende en epost til post[at]pefnorge.no
Og hvis du ønsker å bli medlem, kan du gå inn her for å bli medlem hos oss

Har du spørsmål? 
Ta gjerne kontakt med prosjektleder Sanna Grydeland i PEF på epost sanna.grydeland[at]pefnorge.no 

Illustrasjon: iStock

 

 

Tilbake