Bli med på medlemstur til Tenerife

16.01.2017

Reiseutvalget inviterer medlemmer til den vakre Kanariøyen Tenerife. Påmelding innen 2. mai.

Bilde: Bli med på medlemstur til Tenerife

Reiseutvalget arrangerer medlemstur til Tenerife fra 19. september til 3. oktober 2017. På turen blir det fokus på behandling, erfaringsutveksling og sosialt samvær.

Vi skal bo på det populære Sunprime-hotellet Sunprime Coral Suites & Spa, som ligger fint til i Playa de las Americas på Tenerife. Fra hotellet har du kort vei til sentrum med et bra utvalg av butikker, restauranter og barer. Går du litt videre kommer du til strandpromenaden og den populære stranden.

For deg som liker golf er det kort vei til flere av Tenerifes beste baner. På Sunprime Coral Suites & Spa bor du i designede suiter med mange praktiske og smarte detaljer. Bassenget er selvfølgelig oppvarmet til en behagelig temperatur i vinterhalvåret.

Avreise

19. september avreise Oslo kl. 16.55 / ankomst Tenerife 21.35

Retur

3. oktober avreise Tenerife kl. 13.05 / ankomst Oslo 19.45

Pris: 9 795,-

Prisen inkluderer flyreise Oslo-Tenerife tur/retur, mat på flyet, transport flyplass-hotellet tur/retur og 2 ukers opphold i Prime Suite med terrasse eller balkong på Sunprime Coral Suites & Spa.

Tillegg for rom alene 0,-
Tillegg for rom mot bassengområde 400,-
Tillegg for frokost 1100,-
Tillegg for Sunprime Inclusive, uten lunsj 2940,-
Tillegg for Sunprime Inclusive, med lunsj 3890,-
Tillegg for Sunprime All Inclusive 5280,-
Avbestillingsforsikring 195,-


Påmeldingsfrist: 2. mai 2017

Det er reservert et begrenset antall leiligheter, så vær tidlig ute med påmelding.

Påmelding gjøres via Helsereiser på tlf. 23 00 12 60/65. Du kan også henvende deg samme sted for spørsmål om turen.

Frokost

Sunprime Coral Suites & Spa er et Ving-hotell. Hver dag disker kokkene der opp med en herlige og sunn frokostbuffé. Du finner sorter brød, bakverk, oster, skinke, fersk frukt og grønnsaker. Du kan også velge mellom mange forskjellige typer juice og yoghurt med tilbehør. Fra det åpne kjøkkenet serveres varme frokostretter.

Sunprime All Inclusive

Vil du ha det ekstra behagelig kan du prøve Sunprime All Inclusive. Der spiser og drikker du alt du vil, helt uten å tenke på regningen. I Sunprime All Inclusive inngår alltid hotellets populære frokostbuffé. Lunsj og middag serveres enten som buffé eller fra meny, avhengig av sesongen. Kontakt hotellet dersom du vil vite hva som gjelder under ditt opphold.

Sunprime Inclusive

Sunprime Inclusive er tingen for deg som bare vil slappe av og kose deg i ferien. I Sunprime Inclusive inngår frokostbuffé hver dag og middag fem av sju dager. Vil du også ha lunsj fem dager kjøper du denne til en redusert pris! Lunsj og middag serveres enten som buffé eller fra meny, avhengig av sesongen. Kontakt hotellet dersom du vil vite hva som gjelder under ditt opphold.

Som på alle Vings Sunprime Hotels er det et treningsstudio for deg som vil trene på egen hånd, og mange ulike gruppetimer ledet av utdannede instruktører. Selvsagt er all trening gratis.

Velkommen til en hyggelig tur!

Foto: Ving.no

Tilbake