Bli med reiseutvalget til Egypt

06.11.2014

Reiseutvalget i Psoriasis- og eksemforbundet inviterer medlemmer til Makadi Palace i Hurghada, Egypt. Turen varer fra 26. februar -11. mars 2013.

STATUS 7/12-12 NB! DENNE REISEN ER DESSVERRE AVLYST. DET JOBBES MED Å KARTLEGGE ET ALTERNATIVT REISEMÅL. MER INFORMASJON KOMMER.

Makadi Palace er et eksklusivt hotell i orientalsk stil direkte ved stranden i Makadi Bay. Det er fine snorklemuligheter, tre svømmebasseng og bassengbar som serverer enkle retter. Ved å bli med på tur i regi av reiseutvalget, får du delta på spennende utflukter, kombinert med god tid til behandling med sol og saltvann. Du møter andre med samme diagnose, som du kan utveksle verdifulle erfaringer og knytte nye vennskaper med.

Pris per person for reisen når 2 stk deler rom er kr. 11.855,-.

Prisen inkluderer: All inclusive, visum, transport tur/retur hotellet og mat på flyet.

Påmeldingsfrist er satt til 14. november 2012 og generelle spørsmål om reisen kan rettes til leder i Reiseutvalget Oddny Høgalmen på tlf. 906 16 224.

Her kan du laste ned hele annonsen for Reiseutvalgets tur til Egypt i pdf-format.

NB! Reiseutvalget gjør oppmerksom på at det ikke er med helsepersonell på reisen.

For å kunne delta på Reiseutvalgets turer må du være medlem i Psoriasis- og eksemforbundet. Innmelding kan gjøres direkte ved å fylle inn innmeldingsskjemaet på www.psoriasis.no/bli-medlem.

Tilbake