Delta på seminar om fatigue

31.01.2014

I samarbeid med Revmatikerforbundet og Landsforeningen mot fordøyelsessykdommer (LMF), arrangerer Psoriasis- og eksemforbundet våren 2014 et fagseminar om fatigue (kronisk utmattelse). Arrangementet vil foregå i Oslo Kongressenter lørdag 15. mars fra kl. 12.00-15.45.

Pasienter med autoimmune sykdommer som psoriasis, revmatisme eller inflammatoriske tarmsykdommer opplever ulike utfordringer med mestring av hverdagen som kronisk syk. Felles for sykdomsgruppene er at mange pasienter opplever fatigue, som kan beskrives som slitenhet, kronisk tretthet og følelse av utmattelse.

På dette felles seminaret, vil du få vite mer om fatigue, kosthold for kronisk syke og generell informasjon om mestring i hverdagen. Målet er at du skal få med deg ny kunnskap, inspirasjon og enkle verktøy som kan gjøre hverdagen din enklere.

Påmelding sendes fortløpende til imidnorge@gmail.com

Deltageravgift:
For medlemmer i PEF, NRF og LMF: 200,-
Ikke-medlemmer: 360,-

Beløpet innbetales til kontonummer 1822 33 35264 ved påmelding. Husk å merke innbetalingen med ditt navn og hvilken organisasjon du tilhører.

Last ned programmet i PDF-format.

Merk! For deg som ikke har anledning til å dra til Oslo denne dagen, vil konferansen bli overført som webinar, dvs. at hele programmet blir overført direkte via PEFs hjemmeside. Det vil bli anledning til å stille spørsmål til innlederne via chat i etterkant av hver seanse. Link til overføringen vil bli lagt ut i denne artikkelen kort tid før seminaret avholdes 15. mars.

Ytterligere spørsmål om seminaret kan rettes til leder i PEFs artrittutvalg, Trine Knudtzon, på e-post: trine.knudtzon@pefnorge.no.

Velkommen til en spennende og innholdsrik seanse!

Tilbake