Egendesignede pepperkakeformer

11.11.2021

Vi har laget egne pepperkakeformer som likner på figuren i logoen til Psoriasis- og eksemforbundet. Hva med å invitere medlemmer til pepperkakebaking?

Bilde: Egendesignede pepperkakeformer

Tanken er at fylkes- og lokallag i Psoriasis- og eksemforbundet (PEF) inviterer medlemmer til pepperkakekveld i førjulstiden som nærmer seg.

 Arrangøren handler inn pepperkakedeig, noen andre pepperkakeformer, kakepynt og for eksempel kakebokser. Om det legges opp til andre førjulsaktiviteter som å spise grøt eller drikke gløgg, er opp til arrangørene. Uansett sender vi på kontoret til PEF pepperkakeformene med vårt design.

Er du tillitsvalgt eller medlem og synes dette virker interessant? Ta kontakt med thea.lande[at]pefnorge.no for mer informasjon og for å få tilsendt pepperkakeformer.

PS: Grunnet koronasituasjonen er det forsinkelser på leveransen av pepperkakeformene. Vi har fått beskjed om at de skal være fremme på kontoret til PEF 26. november. Vi vil da sende ut pepperkakeformene til de som har meldt seg så raskt som mulig. Det kan være fint å ha i bakhodet, slik at det ikke arrangeres noe før pepperkakeformene har kommet frem.

Prosjektet er støttet av Det internasjonale psoriasisforbundet (IFPA), og vi ønsker igjen å takke IFPA for muligheten til å gjennomføre dette prosjektet! 

Vi i PEF håper dere får en fin førjulstid med PEFs pepperkakeformer  –  og send oss gjerne bilder fra pepperkakekvelden!

Foto: iStock

 

Tilbake