Er du vår nye spotlighter?

29.04.2013

Opplever du at din psoriasisbehandling er tidkrevende? Må du reise langt for å motta behandling, og erfarer tidvis at dette kan være vanskelig å kombinere med en krevende jobb- og familiehverdag? Da håper vi at du tar kontakt!

For fjerde år på rad har PEF startet planleggingen av tre nye Under the Spotlight-filmer som skal lanseres på Verdens Psoriasisdag 29. oktober. Våre tidligere spotlightere Kenneth Waksvik og Marie "Supermarie" Brudevold er allerede klare for en ny og spennende sesong.

Vil du være deltaker nr. 3?
UTS er imidlertid også på jakt etter en tredje person mellom 25-40 år med psoriasis som ønsker å fortelle sin historie og sine erfaringer med sykdommen. Har du opplevd at det har vært vanskelig å få tilgang til behandling? Bor du på et sted hvor det f.eks. er langt til nærmeste hudlege eller lysbehandling, og at det er vanskelig å kombinere denne behandlingen med et travelt familieliv, jobb osv.?

Da oppfordrer vi deg om å sende noen linjer om deg selv (navn, alder, bosted, diagnose, behandling) til post@pefnorge.no. Frist for innsending er 21. mai.

Vi håper DU er vår neste SPOTLIGHTER!

Hilsen Under the Spotlight-teamet!

Her kan du se Under the Spotlight-filmene som ble produsert i 2010, 2011 og 2012.

Om prosjektet:
Under the Spotlight er Psoriasis- og eksemforbundets internasjonale filmprosjekt. Prosjektet startet i 2010 og gjennomføres i 2013 for 4. året på rad i Norge. I prosjektet forteller spotlightere i alle aldre om sine erfaringer med psoriasis, og både gleder og utfordringer i hverdagen relatert til sykdom og behandling. Prosjektet har fått stor internasjonal oppmerksomhet, og har bidratt til å sette psoriasis på agendaen i en rekke land over hele verden.

Tilbake