Første utbetaling av penger fra grasrota

15.06.2009

2. juni fordelte Norsk Tipping for første gang Grasrotandelen. Totalt ble ca. 60 millioner kroner utbetalt for årets første 5 måneder. 19 fylkeslag og lokalforeninger i NPF har registrert seg som grasrotmottaker, og flere av disse kan glede seg over et pent tilskudd.

Som kjent kan alle som satser penger på spill levert av Norsk Tipping velge å gi grasrotandelen sin, 5 prosent av innsatsen, til et veldedig formål.                                                                                                                            2. juni fordelte Norsk Tipping for første gang Grasrotandelen. Totalt ble ca. 60 millioner kroner utbetalt for årets første 5 måneder. 19 fylkeslag og lokalforeninger i NPF har registrert seg som grasrotmottaker, og flere av disse kan glede seg over et pent tilskudd.

NPFs tre på topp:

Oppland Psoriasisforening, Oppland: 32 spillere og 10.440 kroner
Hamar og omegn PSO, Hedmark: 27 spillere og 4.556 kroner
Sør-Rogaland PSO, Rogaland: 32 spillere og 4.109 kroner

NPF oppfordrer alle til å gi sin grasrotandel til sitt lokale lag eller forening!

 

NPF sentralt oppfordrer på det sterkeste flere fylkes- og lokallag til å bli grasrotmottakere! Hvis de ansvarlige i fylkes- eller lokallagene trenger hjelp til registreringen - ta kontakt med administrasjonen hvor dere vil få praktisk hjelp til dette!

Slik går du frem for å gi din Grasrotandel til din forening:

For internettregistrering, gå inn på denne linken: https://www.norsk-tipping.no/grasrotandelen/grasrot_sok
Skriv inn PSO i søkefeltet så kan du til venstre på siden se hvilke psoriasisforeninger du kan gi din Grasrotandel til. Marker en av dem. Deretter kan du velge å registrere deg med spillekort og kortleser, med mobiltelefon, eller skrive ut en strekkode som du kan levere til din spillkommisjonær for å registrere deg.
Du kan også gå til din spillkommisjonær for å få hjelp til registrering. De skal kunne lete opp alle mottakere av Grasrotandel  enten ved å søke på organisasjonsnummer eller navn på organisasojnen du vil støtte.

Tilbake