Hacienda Film søker mannlig deltaker til ny nett-TV-serie

06.10.2017

Under huden er en nett-TV-serie om hvordan personer lever med hudsykdommer. Serien handler om problemene, utfordringene og alle de rare situasjonene som oppstår, men vil alltid fokusere på løsningene.

Bilde: Hacienda Film søker mannlig deltaker til ny nett-TV-serie

Sterke og reflekterte personer skal bære fortellingen slik at det kan bli en feelgood-serie om et alvorlig problem. Personene lar ikke sykdommen definere dem. Alle er mer enn sin sykdom.

Filmserie på 4 x 10 minutter + teasere, trailere og promoer.

Distribusjon på AftenpostenTV.

For at serien skal bli så representativ som mulig, søker vi nå en gutt/mann som:

  • er synlig rammet av en hudsykdom
  • er i alderen 15-35 år
  • bor (helst) i nærheten av Oslo

Vi ser etter en sosial og utadvendt person som føler seg komfortabel med å bli filmet og snakke om sin sykdom og sitt liv. Vi vil filme deg både hjemme og i forskjellige sosiale sammenhenger (skole, jobb, på fest, med familie, på reise, etc.). Serien er først og fremst dokumentarisk, men vi kommer til å iscenesette små typiske handlinger våre hovedpersoner har vært utsatt for, som en måte å visualisere deres personlige historie.

Hvis du er interessert, ta kontakt med prosjektleder Henriette Bøe Nilsen henriette@hacienda.no, så snart som mulig. 

Kort om Hacienda Film AS

Hacienda Film AS er et prisvinnende produksjonsselskap og står bak det som kanskje er den største suksessen i norsk nett-TV; Sweatshop. Serien er en reality-serie om den globale tekstilbransjen. Begge sesongene ble vist på AftenpostenTV og første sesong har til nå hatt mer enn 10 millioner visninger.

Tilbake