Halv pris på medlemskap!

14.08.2023

Fra og med 14. august er det halv pris på medlemskap ut 2023. Enkeltmedlemskap koster nå kun 208 kroner (ordinær pris 415 kroner).

Det lønner seg å være medlem i Psoriasis- og eksemforbundet (PEF). Hvis du ikke er medlem enda, kan du raskt og enkelt melde deg inn nedenfor. 

MELD DEG INN HER

Her er seks grunner til hvorfor du bør melde
deg inn i PEF:

  1. Støtte og fellesskap: Psoriasis- og eksemforbundet gir et sterkt fellesskap der medlemmene kan dele erfaringer, støtte hverandre og føle seg mindre isolerte i møte med sine helseutfordringer.
  2. Informasjon og ressurser: Forbundet tilbyr nyttig informasjon om behandlingsalternativer, mestringsteknikker, forskning og andre relevante emner knyttet til hudsykdom og psoriasisartritt. Dette kan hjelpe deg med å forstå tilstanden bedre og ta mer informerte beslutninger om egen helse. PEF tilbyr medlemmene tilgang til relevant informasjon, som brosjyrer, nyhetsbrev og nettsider med oppdatert informasjon om tilstanden.
  3. Rådgivning: PEF har ansatte som kan gi råd om behandlinger, livsstilsendringer og å mestre livet med psoriasis, eksem, hidradenitis suppurativa (HS), psoriasisartritt og kronisk urtikaria.
  4. Aktiviteter og arrangementer: PEF arrangerer ulike aktiviteter, konferanser og seminarer som gir medlemmene mulighet til å lære mer, dele erfaringer og knytte kontakter.
  5. Påvirkning: Som medlem kan du være med på å påvirke helsepolitikken og arbeide for bedre forståelse og behandling av psoriasis og eksem både lokalt og nasjonalt.
  6. Mulighet til å bidra: Som medlem får du også muligheten til å bidra til organisasjonen ved å delta i frivillig arbeid, bidra med din kunnskap eller delta i kampanjer og prosjekter.

MELD DEG INN HER

Tilbake