Hva med et slag kort?

08.09.2023

Nå kan du bestille PEF-kortstokken.

Bilde: Hva med et slag kort?

Etter gode innspill fra både enkeltmedlemmer, utvalg og helsefaglige personer har vi i samarbeid med grafisk designer Silje Amundsen Faugli, laget PEF-kortstokken. Vi ønsker derfor å takke for alle gode innspill! 
Psoriasis- og eksemforbundet (PEF) ble tildelt midler fra Stiftelsen Dam til prosjektet «Kort fortalt» i 2022. I tillegg til å være en tradisjonell kortstokk, kan brukes til folkeopplysning ved å dele informasjon om diagnosene psoriasis, atopisk eksem, hidradenitis suppurativa (HS), kronisk urtikaria (elveblest) og psoriasisartritt. Kortstokken kan også brukes som et samtaleverktøy.
 

Kortstokken har fire kategorier, sortert etter de fire symbolene:

♥ Samtalestartere (uavhengig av diagnose)

♠ Fakta om diagnosene våre

♦ «Jeg skulle ønske du visste…» /«Visste du at..» (om diagnose)

♣ Råd og tips om min diagnose

Vi vil gjerne dele ut kortstokken til så mange som mulig, som for eksempel steder og avdelinger hvor det spilles kort og hvor det kan være nyttig med en informativ kortstokk, som barne- og ungdomsskoler, ungdomsklubber, videregående skoler, hytter, barneavdelinger, leirskoler, sengeposter og rehabiliteringsklinikker.
Har du som enkeltperson, din arbeidsplass eller din avdeling lyst på en kortstokk? Send inn en forespørsel på epost til post[at]pefnorge.no. Hvis det blir mange forespørsler, vil medlemmer prioriteres.

Sanna Grydeland er prosjektleder for «Kort fortalt». Hvis du har spørsmål om kortstokken, kan du kontakte prosjektleder Sanna Grydeland på sanna.grydeland[at]pefnorge.no

Tilbake