Hvem fortjener hedersbevisning?

12.03.2021

Hedersprisen deles ut på landsmøtet vårt hvert tredje år. Prisen går til personer som har gjort en stor og verdifull innsats for Psoriasis- og eksemforbundet. Nå kan du sende inn forslag.

Bilde: Hvem fortjener hedersbevisning?

Psoriasis- og eksemforbundet (PEF) oppfordrer fylkeslag, lokalforeninger og medlemmer til å sende inn forslag på aktuelle kandidater som dere mener fortjener en hedersbevisning.

Prisen deles ut på landsmøtet i Oslo 16.-17. oktober 2021.

Send inn forslag

Send inn ditt forslag til kandidat sammen med en liten begrunnelse for hvorfor du mener han eller hun fortjener hedersbevisningen. Frist for å sende inn forslag er satt til 1. juni 2021!

Du kan sende inn forslaget på epost post[at]pefnorge.no eller til via post til Psoriasis- og eksemforbundet, Postboks  6547 Etterstad, 0606 OSLO

Husk å merke eposten eller konvolutten med «Hedersprisen 2021».

De som ble æret sist gang

Seks heldige fikk hedersprisen på landsmøtet i 2018. Det var Solva Meinseth, Gunn Aga Gjøen, Anne Marie Holmberg, Jane Heggheim, Kjersti Ollestad og Ragnar Akre-Aas.  Anne Marie Holmberg var ikke tilstede under utdelingen på landsmøtet i 2018. Fylkesleder Vidar O. Haugen i PEF Telemark mottok prisen på vegne av henne.

Tilbake