IFPA-konferansen går online

13.04.2021

For første gang er den internasjonale konferansen om psoriasis og psoriasisartritt digital. IFPA-konferansen arrangeres 30. juni-3. juli 2021.

Bilde: IFPA-konferansen går online

Det er det internasjonale psoriasisforbundet IFPA (The International Federation of Psoriasis Associations) som står bak konferansen World Psoriasis & Psoriatic Arthitis Conference (WPPAC 2021), som arrangeres hvert tredje år. På konferansen presenteres ny forskning innen dermatologi og revmatologi. 

Årets konferanse er den sjette i rekken av IFPA-konferansene, men det er første gang den gjennomføres digitalt.

Årets tema er Tilkoblet, informert og forent" (Connected, Informed and United) for å forbedre tverrfaglig omsorg og behandling for mennesker med psoriasis og psoriasisartritt.

Her kan du lese mer om årets verdenskonferanse om psoriasis og psoriasisartritt

Her er link til registrering

Psoriasis- og eksemforbundet er medlem i IFPA, som er en frivillig paraplyorganisasjon for nasjonale psoriasisorganisasjoner verden over. IFPA har medlemsorganisasjoner som dekker de fleste verdensregioner og kontinenter, herunder Europa, Amerika, Afrika og Asia.

Her forteller IFPA-president Hoseah Waweru fra Kenya om årets konferanse:

På filmsnutten nedenfor snakker medisinprofessor Ulrich Mrowietz fra Tyskland om konferansen. Han er leder for arrangementskomiteen.

Og på denne videoen hører vi den belgiske hudlegen Jo Lambert som har deltatt på flere IFPA-konferanser.

Tilbake