Kimovi til medlemspris i nettbutikken!

25.04.2016

Medlemmer i Psoriasis- og eksemforbundet (PEF) kan nå handle produkter fra Kimovi til fast medlemspris i nettbutikken.

Bilde: Kimovi til medlemspris i nettbutikken!

Medlemsrabatten er på - 15 % av veiledende markedspris i apotek. Det vil si at du som medlem kan kjøpe Kimovi Gel og Cream med salt (blå), eller Kimovi Gel og Cream (aprikos) til 254,15,- per stk. i stedet for vanlig utsalgspris 299,-.

PEF har i flere år hatt et godt samarbeid med Parfymegrossisten Pagro som fører den danske produktserien Kimovi i norske apotek. Forbundet er glade for nå å utvide samarbeidet, til også å omfatte salg av Kimovi-produkter i nettbutikken. Målet med nettbutikken er å tilby medlemmer fuktighetsgivende produkter av god kvalitet til reduserte priser.

Problemhud

"Kimovi-serien er utviklet til bruk ved ulike typer problemhud. De fleste sliter i større eller mindre grad med tørr hud, irritert hud, fet hud, uren hud eller andre former for hudproblemer.

KIMOVI er en nyutviklet dansk serie som styrker hudbarrieren, fremmer sårheling og virker lindrende, stabiliserende og pleiende. Serien inneholder en innovativ kombinasjon av effektive virkestoffer i form av krem og gel, samt en helt ny type plaster" står det på produktenes hjemmeside.

KIMOVI har frem til nå kun vært for salg i apotek.

Hvordan gå frem?

Du besøker nettbutikken ved å gå til www.hudportalen.no/nettbutikk. Direkte link til Kimovi-produktene finner du her. For å oppnå medlemsrabatt, logger du inn med ditt medlemsnummer.

Mangler du brukernavn og passord, ta kontakt med PEF på post[at]pefnorge.no, slik at vi kan registrere din e-postadresse og sende deg brukerinformasjon.

Kimovi er også til salgs for ikke-medlemmer, men da til veiledende utsalgspris på kr. 299,- per stk.

Ikke medlem? Du kan tegne medlemskap i PEF her.

Tilbake