Kjøp kaffe og støtt lokallaget ditt

08.11.2017

Vi har inngått et samarbeid om kaffekjøp med nettbutikken Det sorte gull. Og den som nyter godt av kjøpet er lokallagene våre.

Bilde: Kjøp kaffe og støtt lokallaget ditt

Tekst: Eldrid Oftestad

Som følge av samarbeidsavtalen med nettbutikken detsortegull.no, får Psoriasis- og eksemforbundet (PEF) en mulighet til å skaffe seg en ekstra inntektskilde. For hvert kaffekjøp i nettbutikken får PEF 15 prosent.

– Det sorte gull gir foreninger i Norge muligheten til å motta økonomisk støtte ved salg av kaffe til støttespillere på en lite tidkrevende måte. For kjøp som foretas på detsortegull.no går en andel av til foreningen du har valgt å støtte. Foreningen rekrutterer egen kundemasse som støtter dem, mens vi tar oss av logistikken, sier Terje Meyer i K. Aspelund.

Tilbud for alle

Hvis medlemmer i PEF rekrutterer 400 kunder som handler kaffe jevnlig, kan dette gi et betydelig bidrag til forbundet. Og bidraget er det lokallagene som får nyte godt av.

Hvem som helst kan kjøpe kaffe på nettbutikken Det sorte gull (detsortegull.no). Du registrer deg som kunde og bestiller kaffen, og så får du kaffen levert i din postkasse eller som pakke i butikk.

Slik gjør du:

  • Registrer deg som kunde på detsortegull.no. Registreringen er enkel og trengs bare å gjøres en gang.
  • Du legger inn ønsket og velger Psoriasis- og eksemforbundet som mottaker av søtten din.
  • Kaffen blir levert i din postkasse eller som pakke i butikk.
  • Du får tilgang til «min side» der du kan administrere kundeforholdet ditt. Her går det også an å endre bestillingen din.

Populært produkt

Kaffemarkedet i Norge er stort, derfor er dette samarbeidet et stort potensial for PEF til å skaffe seg ekstrainntekter.

– Kaffe er et populært produkt i Norge, og i dag drikkes det 12 500 000 kopper hver dag. Ni av ti voksne drikker kaffe, og hver og en av oss heller i oss omtrent 1 300 kopper i året, sier Terje Meyer.

Han forteller videre at det er mulig å kjøpe ulike typer kaffe på nettbutikken, og det går an å velge mellom kvalitetskaffe fra Italia og Belgia i form av bønner, filtermalt og Nespresso og Dolce Gusto kompatible kapser.    

 

 

 

 

 

 

Tilbake