Komplett Apotek - slik kommer du igang!

20.09.2016

En ny fordelsavtale gir medlemmer i Psoriasis- og eksemforbundet - 15 % rabatt på en mengde varer fra Komplett Apotek.

Bilde: Komplett Apotek - slik kommer du igang!

20. september gikk startskuddet for et spennende samarbeid mellom Psoriasis- og eksemforbundet og nettapoteket Komplett Apotek.

Avtalen innebærer at du som medlem kan handle et bredt utvalg apotekvarer til 15 % medlemsrabatt. Du får i tillegg fri frakt til post i butikk, halv pris på dørleveranser og tilgang til tjenesten "Refusjonshjelpen".

Gå direkte til landingssiden og registrer deg på www.komplettapotek.no/pef.

Ny nettbutikk

Psoriasis- og eksemforbundet har siden 2011 tilbudt medlemmer reduserte priser på fuktighetskremer, hår- og hodebunnsprodukter, salver, dusj- og badesåper m.m. gjennom en egen netthandelsløsning. Nettbutikken har hatt en positiv vekst, og sortimentet har fortløpende blitt utvidet. Målet har vært å tilby medlemmer og andre med kroniske hudsykdommer som psoriasis og atopisk eksem relevante produkter til bruk i egenpleie og forebyggende behandling.

Nettbutikkdriften har imidlertid krevd betydelige ressurser. Avtalen som nå inngås, handler derfor i korthet om at Komplett Apotek overtar ansvaret for drift av Psoriasis- og eksemforbundets nettbutikk. Overgangen gir tilgang til et langt bredere sortiment og mer gunstige leveringsbetingelser m.m.

Slik registrerer du deg!

Som medlem registrerer du deg enkelt i det nye fordelsprogrammet ved å gå til nettsiden www.komplettapotek.no/pef. Følg prosedyrene under avsnittet "Slik kommer du igang!":

  • Registrer deg som kunde i Komplett Apotek
  • Fyll deretter inn elektronisk skjema der du oppgir ditt PEF-medlemsnummer. Hvis du ikke er medlem kan du melde deg inn her.
  • Skjemaet behandles av Komplett Apoteks farmasøyter, som manuelt registrerer deg i avtalen
  • Så snart du har mottatt en e-post om at du er registrert i samarbeidsavtalen, vil du automatisk få rabatt på det utvalgte sortimentet.

Bredt vareutvalg!

Vareutvalget som inngår i samarbeidsavtalen teller flere hundre produkter. Sortimentet består hovedsakelig av kjente apotekserier som A-Derma, Canoderm, Miniderm, Decubal, Eucerin, La Roche Posay, Kimovi og A*Pro (Scan Hall).

I tillegg finnes mange varer innen kategorier som sårstell, bandasjemateriell, bambusklær fra Tufte, kosttilskudd og hjelpemidler ved revmatiske sykdommer som psoriasisartritt. Generelt består utvalget av varer Psoriasis- og eksemforbundet ser på som sentrale i hud- og leddpasienters hverdag.

Dersom produkter selges til kampanjepris lavere enn - 15 % rabatt, gis du til enhver tid beste pris (40 %, 50 % etc.).

Alle produktene i avtalen er kvalitetssikret av Komlett Apoteks farmasøyter.

Tilbud om refusjonshjelp - § 5.22

Som eneste apotek i Norge tilbyr Komplett Apotek en tjeneste kalt "Refusjonshjelpen". Den vil forenkle hverdagen til mange med kroniske hudsykdommer som i dag må samle alle originalkvitteringer selv, få disse stemplet og godkjent, og deretter fylle ut nødvendige skjemaer som skal videre til HELFO.

Tilbudet om refusjonshjelpen er gratis. Medlemmer vil en gang per måned få tilsendt alle kvitteringer, ferdig utfylte skjemaer og ferdig frankert konvolutt som deretter sendes til HELFO. Det eneste du trenger å gjøre, er å signere og fylle inn ditt kontonummer.

Fra 19. oktober vil det også være mulig å hente ut legemidler på blå resept via Komplett Apotek.

Seriøst nettapotek

Komplett Apotek er et nettapotek som startet opp i 2015. Selskapet er en del av Komplett-gruppen, en ledende europeisk netthandelsaktør, som er lokalisert i Sandefjord. Komplett-gruppen består av 16 butikker, 1,8 millioner kunder - og omsatte i fjor for om lag 7,3 milliarder kroner. Komplett Apotek satser stort innenfor apotekbransjen, noe som også speiler avtalen som er inngått med Psoriasis- og eksemforbundet.

- Våre farmasøyter utvikler med denne avtalen et svært godt tilbud for alle medlemmer i nært samarbeid med PEF. Vi skal tilby et bredt og relevant utvalgt av produkter til medlemspriser. Vi holder alltid åpen, og det er kort tid fra bestilling til leveranse. Medlemmene velger selv om levering skal skje hjemme på døra eller via post-i-butikk. De vil også kunne få personlig veiledning og hjelp via chat, e-post eller på telefon, sier Geir Eide, administrerende direktør i Komplett Apotek.

Les mer om Komplett Apotek her.

Les pressemelding om den nye fordelsavtalen her.

For spørsmål om fordelsavtalen kan du kontakte Komplett Apotek på kundeservice@komplettapotek.no.

 

Tilbake