Kontingenten sendt ut

04.02.2022

Mange av dere har allerede mottatt kontingenten for 2022 på epost. Denne uken ble alle giroene som sendes i posten sendt ut. Har du ikke mottatt den innen 14. februar, ber vi deg kontakte oss. Ønsker du heller fakturaen på epost? Gi oss beskjed, så skal vi ordne det!

Bilde: Kontingenten sendt ut

Jubileumsår

2022 er et år hvor mye skjer for PEF og PEF-ung. Dette året skal feires! Psoriasis- og eksemforbundet er hele 60 år i år, og PEF-ung fyller 35! Begge organisasjonene gjennomfører landsmøte, og jubileene skal selvsagt markeres i den anledning.

En sprek 60 åring

Dette året vi være spekket av nye tiltak og aktivitet. Vi jobber for å få til masse god aktivitet for dere, og det arrangeres alt fra mestringsskoler, til samlivskurs og gamingtreff. I løpet av året vil mange av dere få muligheten til å delta på aktivitet i nærheten av der du bor. Enten i regi av lokal- eller fylkeslaget ditt, eller i regi at PEF eller PEF-ung sentralt. Vi vil også fortsette det gode samtaletilbudet vårt, samt ruste det opp. Har du behov for en liten samtale, om stort eller smått, anbefaler vi å kontakte rådgivnings- eller likepersonstjenesten vår. 

Pådriver for deg i kulissene

Men, PEF og PEF-ung gjør mer enn det du ser. Vi jobber i kulissene med å sikre, samt bedre, dine rettigheter. Og vi er pådrivere for at nye og trygg medisin skal tas i bruk i Norske helseforetak. Vi hegner om behandlingsreiser til utlandet og er svært tydelige på behandlingens betydning for våre grupper. Vi møter politikere, helsemyndigheter, fagmiljøene og mange andre viktige støttespillere og samarbeidspartnere

Bli med videre på reisen

Vi håper du vil være med å støtte arbeidet vårt også i 2022. Hvert eneste medlem er viktig for at vi kan fortsette å jobbe for hudpasienter i hele Norge. Sammen er vi sterkere, og kan utrette mer!

Kontaktinformasjon er post[at]pefnorge.no eller 23376240 (virkedager 09.00-15.00)

Fotokred: Istock.

Tilbake