Lyst på en deltidsjobb?

02.07.2021

Psoriasis- og eksemforbundet har fått midler av Stiftelsen Dam til å gjennomføre prosjektet Artritt-trimmen! Nå vil vi høre fra deg som har lyst til å lede prosjektet.

Bilde: Lyst på en deltidsjobb?

Forskning viser at trening er et viktig supplement til den medisinske behandlingen av psoriasisartritt (PsA). Mange personer med PsA har leddsmerter, generelle kroppssmerter og nedsatt kroppsfunksjon. I tillegg er ekstrem utmattelse, også kalt fatigue, ofte et problem.

Trening og fellesskap

Psoriasis- og eksemforbundet (PEF) ønsker å gjennomføre et prosjekt hvor vi tilbyr veiledet trening og sosialt fellesskap gjennom artritt-trimmen. Opplegget består av en enkel trimøkt som deltakerne følger via den digitale plattformen Zoom, sammen med en gjeng likesinnede.

Hver uke legges det opp til en enkel og funksjonell trimøkt på 45 minutter med manuellterapeut, med påfølgende skravling og deling av oppturer og nedturer.

Vi søker etter deg som kan tenke deg å sette i gang og lede dette prosjektet gjennom høsten 2021. Du er glad i folk, selvstendig og har et hjerte for trening og helse. Stillingen er en prosjektstilling med en tidsramme på 10-15 timer per uke, maks 400 timer i løpet av prosjektperioden på 6 måneder.

Interessert?

Send en e-post med en søknad og CV til mari[at]pefnorge.no 

Deltaker?

Har du lyst til å være deltakere i prosjektet? Send en e-post til post[at]pefnorge.no 

Foto: Trine Hisdal

Tilbake