Medlemstilbud på hudpleieserie

01.03.2018

I hele mars byr Komplett Apotek på rabatt på hudpleieserien Cosmica Special Care for å beskytte og tilføre fuktighet.

Bilde: Medlemstilbud på hudpleieserie

Selv om vi er kommet til 1. mars, er det fortsatt kaldt. Det kjenner vi på huden. Den kan bli ekstra tørr. Ekstra tøft er det for deg som har følsom hud.

Hudpleieserien Cosmica Special Care er spesielt utviklet for å beskytte, tilføre fuktighet og forvandle det som har vært tørt og følsomt, til mykt og smidig. Dette er månedens medlemstilbud på Komplett Apotek, og du får rabatt på 40 prosent.

Special Care inneholder Cosmica sin unike og pleiende Triple Moist Complex som virker både raskt og i dybden, og som tilfører intensiv fuktighet med langvarig effekt. Resultatet er en serie som er mild mot huden samtidig som den er effektiv.

Ulike kremer

I serien finnes ulike kremer som trekker raskt inn i huden og kan med fordel brukes forebyggende for å styrke huden før det oppstår irritasjon. I tillegg finner du også effektive og milde hårprodukter mot flass og tørr hodebunn, samt såpe, dusjolje og håndkrem. Alle produktene er uten parfyme og gjør godt for tørr og sensitv hud.

Som medlem får du tilgang til rabatten på 40 prosent, og ved å registrere deg i vårt fordelsprogram hos Komplett Apotek. Det gjør du enkelt her ved å benytte avtalekoden Psoriasis16.

Avtalen med tilgang til rabatter gjelder kun for medlemmer med aktivt medlemskap. Tilbudet gjelder i hele mars 2018.

Medlemsfordel

Allerede kunde? Gå direkte til kampanjesiden med 40 % medlemsrabatt på Daxin Shampoo

Bli medlem i Psoriasis- og eksemforbundet for å kunne delta i fordelsprogrammet.

Har du spørsmål til Komplett Apotek kan du kontakte kundesenteret på tlf. 33 00 58 80 eller via chat på komplettapotek.no.

Tilbake