Medlemstur til Kemer

11.04.2013

I to uker fra 13. september kan du slå følge med reiseutvalget i PEF til den vakre tyrkiske kystbyen Kemer.

To ganger i året inviterer PEF sitt reiseutvalg inntil 30 deltakere med på behandlingsreise til varmere strøk. Høsten 2013 er det Tyrkia og Kemer som står for tur, et sted utvalget tidligere har hatt svært gode erfaringer med. Tilbudet åpner for flere avreiseflyplasser, inkludert Oslo/Gardermoen, Lakselv, Tromsø, Trondheim og Haugesund.

Under oppholdet vil deltakerne bo på Viking Star Hotel & Spa. Hotellet er et All inclusive-hotell med moderne og pene rom, med telefon, TV og minibar. Rommene har bad med wc og dusj, og evt. badekar. Balkong og aircondition. 

Hotellet ligger 600 meter fra rullesteinstranden og har tilbud om gratis buss til sandstranden. Det er ca. 200 meter til sentrumsgatene med butikker, restauranter og uteliv.

Les mer om hotellet på: www.tyrkiareiser.no - Viking Star Hotel og Spa.

Reisens varighet:  13. - 27. september.
Pris: 9690,- per person i dobbeltrom. Prisen inkluderer flyreise med et flymåltid, busstransfer t/r og hotell i henhold til beskrivelse. Tillegg for rom alene er kr. 2400,-. Tillegg for rom mot basseng er kr. 700,-.

Mot tillegg: Avbestillingsbeskyttelse kr. 195,- Reiseforsikring voksen kr. 525,- Ekteparforsikring kr. 830,-. Visum pålydende 15 EURO kjøpes kontant ved ankomst til Antalya flyplass.

Påmeldingsfrist: 31. juli 2013 

For mer informasjon og bestilling kontakt Tyrkiareiser på tlf. 815 00 505. Si ifra at du er medlem i Psoriasis- og eksemforbundet. Spørsmål om turen kan også rettes til reiseutvalgets leder Oddny Høgalmen på tlf. 906 16 224.

Begrenset antall plasser!

Vi gjør oppmerksom på at det ikke følger med kvalifisert helsepersonell på turen.

Tilbake