Medlemstur til Kroatia

11.01.2016

Bli med Psoriasis- og eksemforbundets reiseutvalg til Makarska i Kroatia.

Bilde: Medlemstur til Kroatia

Reiseutvalgets neste tur går til den vakre lille landsbyen Makarska i Kroatia. Makarska ligger langs Adriaterhavskysten og har mange flotte kvaliteter. Den sjarmerende havnebyen ved foten av Biokovofjellet er sentrum for turismen i området, og har både hyggelige restauranter, koselige cafeer og en fin strandpromenade.


Reisedetaljer:

Avreise Oslo 21. mai kl. 07.00 ankomst Split kl. 10.00
Avreise Split 4. juni kl. 10.40 ankomst Oslo kl. 13.30


Inkl. transport Split flyplass – Makarska, totalt 70 km.

Vi bor på Biokovka Hotel, et tre-stjerners hotell som er del av Biokovka Helsesenter. Hotellet har flott beliggenhet, og er omkranset av pinjetrær ved stranden om lag 15 minutters gange langs strandpromenaden til sentrum av Makarska.

Hotellet har døgnåpen resepsjon, restaurant, bar/cafe, treningssenter, oppvarmede basseng og sauna. Lyse og komfortable dobbeltrom med TV, gratis internett, wc/bad med dusj og hårtørker samt balkong. Hotellet er tilrettelagt for funksjonshemmede og har heis.

Behandlingsavdelingen ligger i tilknytning til hotellet, og har blant annet to saltvanns behandlingsbasseng med temperaturer fra 26-36 grader. Egen avdeling for individuell fysioterapi med topp utdannede fysioterapeuter.

Etter påmelding vil vår vert Baard Neraasen kontakte deg nærmere for tips og råd til behandlingsmuligheter. Før oppstart vil du sammen med en lege finne ut av hvilken behandling som passer best for deg. Vi gjør oppmerksom på at alle i utgangspunktet må være selvhjulpne, eventuelt ha med egen ledsager.

Personer med alvorlige hjertelidelser vil som oftest ikke kunne få behandling.

Priser:

Dobbeltrom kr 10.890,-
Dobbeltrom med havutsikt kr 11.290,-
Enkeltrom kr 12.090,-
Enkeltrom med havutsikt kr 12.490,-


Prisen inkluderer flyreise t/r Oslo – Split, transport t/r flyplass – hotell og 2 ukers opphold i hotellrom, halvpensjon og reiseleder fra Psoriasis- og eksemforbundet.

Påmeldingsfrist - løpende frem til 15. mai 2016. Nb! Det er fortsatt noen ledige plasser!

Spørsmål om turen rettes til Helsereiser på tlf. 23 00 12 60.

For mer informasjon om Makarska og Biokovka Hotel gå til helsereiser.no.

 

Tilbake