Medlemstur til Tenerife i høst

15.01.2018

I september blir det medlemstur til Playa de las Américas på Tenerife. Påmeldingsfrist er 2. juli 2018.

Bilde: Medlemstur til Tenerife i høst

Medlemsturen i høst går til hotellet Sunprime Coral Suites & Spa, som ligger på Playa de las Americas på Tenerife. Sunprime Coral Suites & Spa ligger fint til i populære Playa de las Américas. Fra hotellet har du kort vei til sentrum med et bra utvalg av butikker, restauranter og barer. Går du litt videre kommer du til strandpromenaden og den populære stranden. For deg som liker golf er det kort vei til flere av Tenerifes beste baner.

I designede suiter

På Sunprime Coral Suites & Spa bor du i designede suiter med mange praktiske og smarte detaljer. Aller best bor du i en R.O.O.M.® Suite med eksklusiv innredning og stor balkong med flott utsikt mot bassengområdet. Bassenget er selvfølgelig oppvarmet til en behagelig temperatur i vinterhalvåret. Solglade livsnytere er velkommen opp til hotellets fine takterrasser. Slå deg ned i en herlig solseng, nyt utsikten og den gode feriefølelsen. Her har du tid til å være deg selv og tenke på ditt eget velbefinnende.

Enda mer luksuriøs egentid tilbys på Sunprime Spa. For å være sikker på at du får den behandlingen du vil ha, kan du allerede nå forhåndsbestille hjemmefra. Ønsker du å slå på stortrommen, anbefaler vi nyheten Premium Decleor Spa. I denne pakken inngår en 100 minutters valgfri behandling i tillegg til et gavekort på spaprodukter du kan ta med deg hjem.

Som på alle våre Sunprime Hotels er det et treningsstudio for deg som vil trene på egen hånd, og mange ulike gruppetimer ledet av utdannede instruktører. Selvsagt er all trening gratis.

Tidspunkt:
18. september 2018: Avreise fra Oslo kl. 16.55. Ankomst Tenerife: kl. 21.35
2. oktober 2018: Avreise fraTenerife  kl. 13.05. Ankomst Oslo: kl.19.45

Priser

Pris: kr 9.755,-. (2 personer deler leilighet)

Prisen inkluderer flyreise Oslo – Tenerife t/r, mat på flyet, transport flyplass – hotell t/r og t ukers opphold i 1-roms «Classic Suite», etg. 0-5, med balkong med utsikt mot bygninger.

  • Tillegg for avbestillingsforsikring: kr 195, –
  • Tillegg for leilighet, etg. 1-5 mot gaten:  kr 150,– p.p.
  • Tillegg for leilighet, etg. 0-2 mot basseng:  kr 900,– p.p.
  • Tillegg for leilighet, etg. 3-5 mot basseng:   kr 1.300,– p.p.  
  • Tillegg for leilighet alene:* A. kr 3.300,– / B. kr 3.350,– / C. kr 3.900,– / D. kr 4.000,–
  • Tillegg for frokost: kr 1.170,–
  • Tillegg for Sunprime Inclusive uten lunsj: kr 1.525,–
  • Tillegg for Sunprime Inclusive med lunsj:  kr 1.975,–
  • Tillegg for Sunprime All Inclusive: kr 2.655,–

*A=mot bygninger, etg. 0-5. B=mot mot gaten, etg. 1-5. C=mot basseng, etg. 0-2. D=mot basseng, etg. 3-5.

Frokost:
Hver dag disker våre kokker opp med en herlige og sunn frokostbuffé. Her finner du flere sorter brød, bakverk, oster, skinke, fersk frukt og grønnsaker. Du kan også velge mellom mange forskjellige typer juice og yoghurt med tilbehør. Og fra vårt åpne kjøkken serverer vi varme frokostretter. Forhåndsbestilles før avreise.

Sunprime Inclusive:
Sunprime Inclusive er tingen for deg som bare vil slappe av og kose deg i ferien. I Sunprime Inclusive er frokostbuffé inkludert hver dag og middag fem av sju dager. Vil du også ha lunsj fem dager kjøper du denne til en uslåelig pris! Lunsj og middag serveres som buffé. Informasjon om restaurantenes åpningstider og hvilke dager Sunprime Inclusive serveres, får du ved ankomst til hotellet.

Sunprime All Inclusive:
Vil du ha det ekstra behagelig kan du prøve vår Sunprime All Inclusive, så spiser og drikker du alt du vil, helt uten å tenke på regningen. I Sunprime All Inclusive er alltid hotellets populære frokostbuffé inkludert. Lunsj og middag serveres som buffé. 

Påmelding: 
Per Egil Hvam, operativ leder vedTravelnet Helsereiser: 23 00 12 60 / helsereiser@travelnet.no

Påmeldingsfrist: 2. juli 2018

Les også om vår medlemstur til Kreta

Tilbake