Mestringskurs på nett

28.08.2020

Funkis arrangerer nettkurset Mestring med Funkis. Kurset starter mandag 14. september.

Bilde: Mestringskurs på nett

Studieforbundet Funkis setter opp igjen nettkurset Mestring med Funkis.

I en tid hvor mange må holde seg hjemme, et dette et «midt- i- blinken»-kurs som du kan delta på i din egen stue, eller hvor du enn måtte befinne deg. Det eneste du trenger er PC, nettbrett eller smarttelefon og tilgang til nett!

Mestringsplan hver uke

Mestring med Funkis er et diagnoseuavhengig og brukerstyrt kurs. Poenget med kurset er å formidle mestring som følge av små eller store endringer den enkelte deltaker ønsker å gjøre.

Målet er økt livskvalitet og en bedre hverdag.

Kurset handler om å inspirere mennesker med ulike helseutfordringer og livssituasjoner til å hjelpe hverandre med å sette ord på vanskeligheter og hindringer.

Neste skritt er å bestemme seg for passende delmål og mestringsplaner, og deretter gjennomføre disse planen med de forutsetninger hver og en har.

Flere fordeler med nettkurs

Et kurs på nett har flere fordeler, enten du har nedsatte funksjonsevner eller av ulike årsaker ikke har mulighet til å treffe andre i et fysisk rom. Dessuten er det praktisk fordi deltakere som bor langt unna kurslokalet kan delta.

Kurset spenner over flere aktuelle tema, og det er to kyndige veiledere som leder kurset. De har selv organisasjonstilhørighet.

Mer informasjon

Mestring med Funkis på nett starter mandag 14. september og går over 6 uker.

Pris: Kr. 500,-

Påmelding: Funkis v/ Elin Sollid: e-post elin@funkis.no eller tlf. 47 45 94 71

Påmeldingsfrist: 10. september

Du kan også lese mer om Mestring med Funkis på våre nettsider: http://www.funkis.no/node/732

 

                                            

Tilbake