Møt høsten med medlemstur til Kreta!

07.07.2016

Reiseutvalget i PEF inviterer til medlemstur til Kreta de to siste ukene i september. Da vil det fortsatt være full sommer på de greske øyer.

Bilde: Møt høsten med medlemstur til Kreta!

Reiseutvalgets tur går til Platanias, som er den største i rekken av små badesteder langs Chaniakysten, med fine strender og livlig atmosfære. Her har du også kort vei (ca. 11 km) til hovedstaden Chania med sine 70 000 innbyggere.

I Platanias kan du nyte sol og bad til fulle. En milelang sand- og grusstrand går langs hele Chaniakysten - i og rundt Platanias er det stort sett sandstrand. På enkelte deler av stranden er det kalksteinplater i vannet. På stranden kan du leie solsenger, og ved havnen er det vannsport som for eksempel vannscooter og paragliding. Rundt torget og i gatene rundt er det stort utvalg av hyggelige restauranter og tavernaer.

Vi bor på smartline Troulakis Village, som er et flott leilighetshotell i flere bygninger som ligger i frodige omgivelser med både oliven- og frukttrær. Hotellet ligger like ovenfor Platanias sentrum, og det er kun en kort spasertur til stranden. Vil du bo litt ekstra luksuriøst, finnes det leiligheter med eget basseng. Hotellets gjester kan benytte fasilitetene på hotell Troulakis ved stranden på dagtid, spise middag eller ta en kopp kaffe på Troulakis populære restaurant og kafe.

Det er reservert 20 plasser til turen.

Påmeldingsfristen var 11. juli - og er nå utgått. For spørsmål om det fortsatt er ledige plasser, kan du kontakte Helsereiser på tlf. 23 00 12 60 eller e-post helsereiser[at]travelnet.no.

Påmelding etter førstemann-til-mølla-prinsippet. Det er mulig å melde seg på etter fristen, dersom det fortsatt er ledige plasser på fly og hotell.

Program og priser

Avreise: 15. september 2016 fra Oslo kl. 06:45 med ankomst Chania 11:35

Hjemreise: 29. september 2016 hjemreise fra Chania kl. 13:05 med ankomst Oslo 16:05

Pris per person: kr. 8250,-

Prisen inkluderer flyreise Oslo-Chania t/r, mat på flyet, transport flyplass-hotell t/r og to ukers opphold i leilighet med separat soverom på smartline Troulakis Village.

Eventuelle tillegg

Deltakere på turen kan etter eget ønske velge å tegne avbestillingsforsikring, eller bestille leilighet alene. Her er en oversikt over eventuelle tillegg:

Avbestillingsforsikring 195,-
Leilighet alene 2855,-
Frokost 900,- (gjelder for hele reiseperioden)
Holiday Inclusive*: 2900,-

* Holiday Inclusive innebærer at du spiser frokost samt 5 av 7 lunsjer og 5 av 7 middager per uke. Buffet de fleste dager. Ved «Holiday Inclusive» er det inkludert 1 fl. øl eller ½ fl. vin, brus eller vann til lunsj og middag.  

Som deltaker kan du selv velge om du vil bestille frokost eller «Holiday Inclusive».

Merk! På denne turen har Reiseutvalget valgt ikke å legge bespisning inn i prisen. Vi vet imidlertid av erfaring at det er veldig positivt og inkluderende for gruppa at vi har et daglig felles måltid sammen. Grunnprisen er på kr. 8250.- ut fra Gardemoen. Så kan man velge om man i tillegg vil ha frokost til kr. 900.- eller Holiday inklusive. For de av reisende som ønsker leilighet alene kommer et enkeltromstillegg på kr. 2855.-. Dette avtales ved påmelding.

Turen arrangeres i samarbeid med reiseoperatøren Helsereiser. Det kan på forespørsel tilbys tilslutningsbilletter til og fra Oslo.

Tilbake