Nå starter Psoriasis- og eksemforbundets landslotteri!

26.07.2016

Mot slutten av august sender Psoriasis- og eksemforbundet ut 12 lodd a kr. 25,- til de av våre medlemmer som ikke har reservert seg mot loddsalg.

Bilde: Nå starter Psoriasis- og eksemforbundets landslotteri!

PEF har også i år valgt å sende ut en loddpakke til de av våre medlemmer som ikke har reservert seg mot loddsalg. Totalt koster loddpakken 300,-.

I årets lotteri kan du som tidligere vinne flotte premier. Skraper du frem tre like symboler, og sender inn ditt vinnerlodd, er du med i en ekstratrekning av et reisegavekort fra Ving til en verdi av kr. 20 000,-.

Hovedgevinster – etterhåndstrekning

1. premie: Reisegavekort fra Ving 20 000,-
2. premie: Reisegavekort fra Ving 5 000,-


Utvalgte skrapegevinster

1. Klokke, valgfritt fra katalog 5000,- (1 vinner)
2. Gavekort G-Sport eller turpakke 4000,- (2 vinnere)
3. Klokke Seiko/Hugo Boss eller helsport telt, Romsdalshorn 3400,- (5 vinnere)


Inntektene fra lotteriet går til forskning, opplysningsvirksomhet og til arbeidet med å heve livskvaliteten til mennesker med kroniske hudsykdommer og psoriasisartritt. Mange frivillige ildsjeler arbeider for vår felles og viktige sak. Dette skjer ikke automatisk. PEF, både sentralt og lokalt, står overfor mange utfordringer knyttet til å gjøre hverdagen enklere for norske hud- og artrittpasienter. Et bidrag til forbundets arbeid gjennom å delta i årets lotteri, er et viktig bidrag til dette arbeidet.

Innbetalingen for lodd har forfallsdato 20. oktober. Det er svært viktig at du ved innbetaling benytter lotterikontonummeret 6049 05 36674. Ønsker du flere lodd tilsendt, kan du bruke bestillingskupongen. Vi gjør oppmerksom på at gevinster som faller på ubetalte lodd, ikke kan utleveres.

Deltakelse i lotteriet er som alltid frivillig. Ønsker du å reservere deg mot loddsalg, kan du kontakte administrasjonen i PEF på tlf. 23 37 62 40 eller e-post post[at]pefnorge.no senest innen 12. august. Oppgi navn, adresse og medlemsnummer og at du ønsker reservasjon.

Har du allerede mottatt lodd, og ikke ønsker å støtte tiltaket, kan du legge loddene og giroen i returkonvolutten du mottar sammen med loddene. Portoen er forhåndsbetalt.

Spørsmål angående lotteriet besvares på telefon 23 03 51 38.

Her kan du lese om fjorårets hovedvinner som dro til Goa i India.

Takk for at du støtter landslotteriet!

Tilbake