Nettsidene relansert 6. juni

09.06.2011

Norsk Psoriasisforbund relanserte 6. juni offisielt nettsidene psoriasis.no og psoung.no. Forbundet har tatt i bruk webløsningen Joomla!, i samarbeid med TWM Reklamebyrå.

Relanseringen av nettsidene innebærer flere nye tilleggsfunksjoner. Som kjent har diskusjonsforumet i lengre tid vært ute av drift. Vi er derfor glade for å presentere et helt nytt forum, som vi håper og tror blir en stabil løsning i tiden som kommer. Ønsker du å delta i forumet, kan du logge inn og registrere ny bruker. Du kan diskutere temaer du er opptatt av, samt utveksle erfaringer og kunnskaper med andre forbundsmedlemmer.Vi gjør tidligere brukere av forumet spesielt oppmerksom på at forumets webadresse nå er www.psoriasis.no/forum.

Nettbutikken til NPF ble første gang lansert i januar 2011. Utover våren er sortimentet blitt utvidet til flere attraktive hud- og hårpleieprodukter, samt kosttilskudd og temahefter. Nettbutikken har med relanseringen 6. juni fått et løft som inkluderer flere nye tilleggsfunksjoner. Nå vil alle kunder automatisk få tilsendt en detaljert ordrebeskrivelse ved bestilling, og hver enkelt kunde kan følge ordrestatus fra bestilling til varen er sendt.

Nettbutikken har til enhver tid ulike kampanjeprodukter, og hele varesortimentet er fast priset til – 15 % av veiledende markedspris. Frem til 31. august 2011 er det kampanje på tre av produktene. Ta gjerne en titt på varesortimentet og de nedsatte produktene i www.psoriasis.no/nettbutikk. 

Relanseringen inkluderer også en egen arrangementskalender, hvor det er mulig å lese om kommende arrangementer og kurs. Noen av arrangementene åpner for elektronisk påmelding/bestilling. Påmelding gjøres direkte i skjemaene nederst i beskrivelsen av hvert arrangement. En egen bookingkalender for uteleie av en 2-romsleilighet på Gran Canaria finnes på www.psoriasis.no/romerike. Romerike lokallag leier ut leiligheten til medlemmer i Norsk Psoriasisforbund, til en meget gunstig pris. I bookingkalenderen, kan du til enhver tid se når leiligheten er ledig for bestilling. Mer informasjon om leiligheten finner du her.

Vi håper nettsidenes funksjonalitet er bedret med oppgraderingen, og oppfordrer medlemmer og andre om å bruke sidene så mye som mulig.

 

Tilbake