Nytt temahefte om kronisk sykdom i samlivet

01.03.2012

Temaheftet Deg, meg og sykdommen - Om å leve med kronisk sykdom som en tredjepart i forholdet, kan nå bestilles gratis av NPFs medlemmer.

Artrittutvalget i Norsk Psoriasisforbund ferdigstilte nylig et nytt temahefte om kronisk sykdom i samlivet, basert på kurset "Hvis leddene kunne snakke". 

Samlivskurset ble arrangert henholdsvis i Oslo og Tromsø i 2011, og var fulltegnet begge steder. Nå er det populære konseptet utviklet videre i form av et temahefte, og heftet er gratis tilgjengelig for alle medlemmer i NPF. Du kan bestille temaheftet "Deg, meg og Sykdommen" under Informasjonsmateriell og Temahefter direkte her på nettsiden.

For ikke-medlemmer er temaheftet også tilgjengelig for kjøp i nettbutikken. Temaheftet koster 25 kroner og kan bestilles her.

Trine Knudtzon er leder i Artrittutvalget, og har vært prosjektleder for kurset "Hvis leddene kunne snakke". Knudtzon er svært fornøyd over nå å kunne presentere kursets innhold gjennom et eget hefte. - Dette er et temahefte vi er stolte av, og vi håper at det kan være til nytte i en krevende hverdag, og i et krevende samliv, sier Trine Knudtzon.

Tilbake