PEF besøker Arendalsuka

06.08.2013

Torsdag 8. august er det offisiell åpning av Arendalsuka 2013. Psoriasis- og eksemforbundet vil være tilstede med stand i politisk gate under hele arrangementet.

Arendalsuka er en årlig arena hvor nasjonale aktører innenfor politikk, samfunns- og næringsliv møtes. Arendalsuka er partipolitisk uavhengig, og har som mål å styrke troen på politikk og politisk debatt. Arrangementet varer fra 7.-13. august, og avsluttes med direktesendt partilederdebatt på NRK kommende mandag. Debatten er startskuddet for valgkampen frem mot Stortingsvalget 9. september.

Både PEFs nestleder Kenneth Waksvik, representanter fra PEF Aust-Agder og PEF-ungs ungdomsstyre vil være tilstede under arrangementet. Er du i nærheten av Arendal, oppfordrer vi deg derfor om å ta et besøk innom vår stand for å få mer informasjon omPEFs tilbud til deg som er medlem, eller som ønsker å bli det. PEF-standen er bemannet fra torsdag 8. august-tirsdag 13. august. Kenneth Waksvik deltar lørdag 10. august.

Ung@arendalsuka
Som eneste pasientorganisasjon for ungdom stiller Psoriasis- og eksemforbundets ungdomsorganisasjon PEF-ung på Lobbymarked på Hove leirsenter fredag 9. august fra kl. 12.00-15.00. 

Lobbymarkedet er møteplassen for alle som er opptatt av ungdomspolitiske spørsmål, og har som mål å legge til rette for at ulike organisasjoner kan presentere seg selv og sine tanker i en standsgate med spennende aktiviteter.

Markedets beste stand premieres med 10.000 kr, og vi kan love at PEF-ung tar denne konkurransen på alvor! Besøk standen, og se hvilken spennende overraskelse PEF-ung har å by på!

Merk! PEF har standplass nr. 59 i politisk gate, ved siden av Revmatikerforbundet og Kreftforeningen.

Her finner du komplett program for Arendalsuka 2013.

Her finner du oversikt over politisk gate.

Les mer om Arendalsuka.

Følg Arendalsuka på Facebook.

 

Tilbake