PEF deltok under Arendalsuka

11.08.2015

Onsdag 12. august åpnet Arendalsuka for fjerde året på rad. Psoriasis- og eksemforbundet hadde stand for å informere om vårt tilbud fredag 14. august og lørdag 15. august.

Bilde: PEF deltok under Arendalsuka

Arendalsuka er en arena for uformelle møter mellom politikere, næringsliv, media og den generelle befolkningen. Visjonen for arrangementet er å være en årlig arena, hvor nasjonale aktører innenfor politikk, samfunns- og næringsliv møter hverandre og folk for debatt og utforming av politikk for nåtid og framtid. Arendalsuka er partipolitisk uavhengig, og har som mål å styrke troen på politikk og politisk debatt.

Arendalsuka søker å:

  • Være en politisk møteplass
  • Bidra til engasjement og økt interesse for politikk
  • Bidra til at organisasjoner og enkeltpersoner kommer i direkte kontakt med Norges mest sentrale nasjonale aktører innenfor politikk, organisasjons- og næringsliv.

Del av FFO-stand

Sammen med flere andre pasientorganisasjoner deltok Psoriasis- og eksemforbundet med stand på et felles område i regi av Funksjonshemmedes Fellesorganisasjon (FFO). PEF var representert ved forbundsleder Ragnar Akre-Aas, fylkesleder i Aust-Agder, Tore Andersen og Ungdomsrepresentant Monica B. Kristensen fredag 14. august.Lørdag 15. august var det PEF Telemark som stilte opp (bildet f.v fylkesleder Vidar Haugen og Liv Halvorsen). De tillitsvalgte besvarte spørsmål om psoriasis, psoriasisartritt og atopisk eksem, samt rettigheter ved kronisk hudsykdom og til slutt hvilket tilbud PEF har til sine medlemmer. Standen var godt besøkt.

For mer informasjon om Arendalsuka se arendalsuka.no.

Tilbake