Prøv lykken med julekalender

18.10.2021

Årets lotteri fra Psoriasis- og eksemforbundet er på vei. I år kan du bruke førjulstiden til å skrape, og bak lukene finner du flotte premier.

Bilde: Prøv lykken med julekalender

Hvert år sender Psoriasis- og eksemforbundet (PEF) ut lodd. Inntektene fra lotteriet vårt går til opplysningsvirksomhet og til arbeidet vårt med å heve livskvaliteten til personer med hudsykdommer og psoriasisartritt.

I år består lotteriet vårt av en julekalender, så i år kan du bruke førjulstiden til å skrape deg frem til forhåpentligvis en og annen premie.

Hovedgevinster i år er reisegavekort på 20 000 og 5 000 kroner. Andre gevinster er blant annet kjøkkenmaskin, reisegavekort på 3 000 kroner, stavmikser, DAB radio og kinobilletter.

Er det noe vits i, spør kanskje du. Ja, det er det, hvis vi skal lytte til det to av fjorårets vinnere sier. 

Uventet vinner

I fjor var Nils Skaare den heldige vinner av et reisegavekort på 20 000 kroner. For Skaare var det uventet, men etterlengtet å vinne.
– Endelig vant jeg. Jeg hadde aldre tenkt at jeg skulle vinne, sier han.
På grunn av en ikke ukjent pandemi, har det ikke vært mulig å bruke reisegavekortet, men det kan skje neste år.
– Vi planlegger noe nå, og vi reiser neste år. 
Som medlem i Psoriasis- og eksemforbundet er han vant til å motta pakken med lodd hvert år, og det har han gjort i omtrent ti år.
– Jeg har aldri returnert pakken, og denne gangen gikk det veldig greit, forteller Skaare.

For andre gang

Gjermund Jakobsen vant et reisegavekort på 5 000 kroner i fjor, og det var ikke første gang han vant noe på PEF-lotteriet.
– Det var veldig koselig, da jeg fikk brevet i fjor der det sto at jeg hadde vunnet. Forrige gang vant jeg vant var det også et reisegavekort på 5 000 kroner. Vi betalte litt ekstra og brukte det på en reise til Mallorca.

Jakobsen og kona reiser snart til Tenerife, der de skal være i omtrent tre måneder. Fjorårets gevinst gikk ikke til den reisen.
– Planen er å bruke gavekortet på en reise vi bestiller når vi er tilbake igjen og reise i mai en gang, forteller han.

Oppheving av reservasjonen

Har du tidligere reservert deg mot å få tilsendt lodd, men ønsker nå å få tilsend julekalendere? Ta kontakt med oss på post[at]pefnorge.no for å oppheve reservasjonen, slik at du får tilsendt julekalendere

 

 

 

 

 

Tilbake