Psoriasis tema i TV2 God morgen, Norge!

27.01.2014

21. januar var psoriasis tema i helsemagasinet "Din Helse" i TV2 God morgen, Norge. Leder i PEF Akershus, Rune Haaverstad, deltok sammen med hudlege ved Rikshospitalet, Nils Jørgen Mørk.

I samtale med programleder Signe Tynning, fortalte Rune Haaverstad sin historie om hvordan det er å ha psoriasis, hvilke behandlingsmuligheter som finnes og hvor viktig fellesskapet i PEF har vært for han gjennom mange år. Rune fikk påvist psoriasis i 20-årene. Sykdommen startet som små flekker på albuene og siden har det spredt seg til hele kroppen,

– Det er ikke en eneste del av kroppen min, utenom ansiktet, som ikke har vært angrepet av psoriasis, fortalte Rune Haaverstad til God morgen, Norge.

Ved bruk av salver og lysbehandling gjennom flere år og takket være behandlingstilbud i Psoriasis og eksemforbundet, har sykdommen vært holdt noenlunde i sjakk.

– Jeg har et stort forbruk av kremer, ved de verste utbruddene så må jeg smøre hele kroppen min, og det er mye hud, minst to ganger om dagen, sier Haaverstad.

Les intervju med Rune som ble publisert på TV2.no i forkant av progammet.

Det ble arrangert nettmøte på TV2.no like etter at programmet var ferdig. Svarene på nettpraten er tilgjengelig ved å følge linken til artikkelen.

Se hele innslaget om psoriasis i "Din helse" på God Morgen, Norge! gratis på TV2 SUMO.

Tilbake