Sommerkampanje i nettbutikken

04.06.2012

I hele sommer kan du kjøpe Udo`s Choice optimale oljeblanding (500 ml) til kun kroner 249,- i nettbutikken. I tillegg får du ved kjøp av alle QiQ produkter med en gratis QiQ Body Lotion.

Sommerkampanjen i Norsk Psoriasisforbunds nettbutikk varer frem til 1. september. I tillegg til nedsatte produkter, selges den populære 475 grams pumpeflaske av Decubal Original Clinic Cream til fast lavpris pålydende kr. 199,-.

Norsk Psoriasisforbunds nettbutikk ble lansert i januar 2011. Målet med netthandelen er å tilby attraktive hud- og hårpleieprodukter, samt kosttilskudd til en rimelig pris. Mange som lever med kroniske hudsykdommer har uforholdsmessig høye utgifter knyttet til nødvendig behandling av huden, og NPFs nettbutikk skal være et attraktivt tilbud til våre pasientgrupper, med faste priser under veiledende markedspriser.

Merk! Porto kommer i tillegg på den enkelte ordre, og fastsettes ut ifra vekt på total bestilling. Ved kjøp av QiQ legges en gratis Body Lotion med etter at ordre er mottatt. Produktet vil ikke være synlig i selve ordrebestillingen.

Tilbake