Starter samarbeid med Boots

04.03.2021

Psoriasis- og eksemforbundet har inngått en samarbeidsavtale med Boots Apotek.

Bilde: Starter samarbeid med Boots
Fra januar 2021 begynte Boots Apotek samarbeidet med Psoriasis- og eksemforbundet (PEF). Målet med avtalen er å spre kunnskap om hudsykdommer og psoriasisartritt via Boots apotek rundt omkring i landet.
 
Samtidig er det et mål å bidra til at ansatte i apotekene gjennom samarbeidet med Psoriasis- og eksemforbundet får nyttig og aktuell kunnskap om psoriasis, atopisk eksem, hidradenitis suppurativa (HS), kronisk urtikaria og psoriasisartritt.

– Felles interesse

– PEF er glad for å inngå et samarbeid med Boots apotek. Vi har en felles interesse om å spre kunnskap om hudsykdommer, tørr hud og andre hudproblemer. Sammen kan vi forebygge og bidra til bedre behandling, slik at medlemmene våre og potensielle medlemmer får kvalitetssikret informasjon, sier generalsekretær Mari Øvergaard i PEF.

– Viktig område

Boots Apotek understreker at de også er glade for samarbeidet med PEF.
 
– Hudsykdommer er et stort Hudsykdommer er et stort helseproblem i Norge, og et viktig områdehelse for oss. Vi er svært glade for å kunne samarbeide med en kunnskapsrik og veletablert organisasjon som Psoriasis- og eksemforbundet, sier Monica Børter Bekkhus, markedssjef i Boots Apotek Norge.
 
– Hva ønsker dere å oppnå med samarbeidet?
– Hovedformålet med dette samarbeidet fra vår side er at vi ønsker å bidra til mer kunnskap i befolkningen om hudlidelser, pleie og behandling av disse. Slik håper vi via våre kanaler og riktig veiledning å kunne være med å hjelpe enda flere til en bedre hverdag.

Medlemsrabatter

– Hva tenker dere at medlemmene i PEF vil få ut av samarbeidet?
– Boots Apotek vil sette fokus på viktige merkedager slik som Verdens eksemdag, Verdens psoriasisdag og Verdens urtikariadag, gjennom innlegg og informasjon i sosiale medier og på boots.no. Forbundets medlemmer vil også i perioder få rabatt på produkter, sier Monica Børter Bekkhus.
 
Tilbake