Støtte til skogstur i Trondheim

20.05.2021

15. mai offentliggjorde Stiftelsen Dam resultatet av årets første runde med Ekspress-midler. Gratulerer til Psoriasis- og eksemforbundet i Trondheim med tildelte midler.

Bilde: Støtte til skogstur i Trondheim

Tur i skogen

PEF Trondheim og omegn vil i dette tiltaket invitere medlemmene til samtale og hygge rundt bålpanne. Det blir quiz og aktivitet tilpasset deltakernes aldersgruppe, og vinnerlaget får selvsagt premie.  Spørsmålene vil være god blanding med alt fra spørsmål om velkjente sanger fra Melodi granprix til hud og diagnoserelaterte spørsmål. Slik vil det også være et element av læring for gruppen som deltar.

Trygg møteplass

Dette tiltaket er et treffpunkt hvor man kan sitte stille som en del i et større fellesskap. PEF Trondheim vil tilby en trygg møteplass. Det er noe magisk med bål. Skuldrene senkes automatisk og man kan enten prate eller bli oppslukt av flammene og hvordan de spiser opp treverket. I dette tiltaket vil det være rom for begge deler. Gruppen forventer derfor en hyggelig dag sammen hvor man kan stresse ned, lære noe nytt om egen diagnose og får ta del i ett fellesskap. Dette er også en meget fin måte å bli kjent med de lokaletillitsvalgte, og en enkel aktivitet å delta på.

Tilbake