Strikk med omtanke

fredag 19. februar 2021

Vil du være med på en hyggelig strikkekveld og strikke for å glede andre? Vi skal strikke «for et varmere felleskap» og donerer våre strikkede plagg til Kirkens bymisjon.

Bilde: Strikk med omtanke

Fire strikketreff

Psoriasis- og eksemforbundet har fått prosjektmidler fra Dam og vi inviterer til strikkekvelder. Det vil være fire onsdagskvelder med oppstart onsdag 17. mars. Så følger vi på med onsdag 24 mars, så blir det påske, men deretter onsdag 7. april og onsdag 14. april. Du er velkommen til å delta på en eller flere kvelder.Vi logger oss på zoom kl: 18.00 – 19.30.

Du vil få tilsendt en link til strikkemøtet på zoom fra oss. Høres Zoom skummelt eller vanskelig ut, ta kontakt med kontoret så hjelper vi deg.

Strikk som varmer

Vi skal strikke enkle plagg så du må ikke være noen racerstrikker for å bli med. Kanskje kan de som er mer erfarne gi bort noen tips også.

Du inviteres til å strikke lue, votter, skjerf eller sokker og kan få tilsendt garn fra oss. Ved å få garn fra oss forplikter du deg til å donere plagget du strikker til Kirkens bymisjon. Du kan også strikke eget produkt eller med eget garn, men vi håper at flest mulig blir med på donasjonen. For at praten skal gå lett har vi invitert med oss likepersoner. Blir vi veldig mange så deler vi oss inn i mindre grupper slik at praten kan gå i samme fart som strikkepinnene.  Du kan også få muligheten til å snakke en – til en med en likeperson. Vår teknisk ansvarlig vil ordne private samtaler etter ønske.

Bli med!

Det er bare å melde seg på i skjemaet som ligger nederst i denne artikkelen eller ta kontakt med prosjektleder Trine Knudtzon, trine.knudtzon[at]pefnorge.no  Mobil: 90739371

Kan ikke delta, men ønsker å bidra

Dersom du ønsker å være med på strikkedugnadene, men av en eller annen grunn ikke kan eller vil delta på strikkekveldene er du hjertelig velkommen til å bidra. Ta kontakt med Trine for å få tilsendt garn. 

 

Tilbake