Tidlig julegave?

15.12.2021

Klokken tikker, tiden går. Kommer Dam-nissen til oss i år? Det gjorde han, og flere prosjekter fikk midler fra Stiftelsen Dam 15. desember.

Bilde: Tidlig julegave?

Nervepirrende venting

For oss som søker midler hos Stiftelsen Dam kan ikke 15.desember kl. 13.00 kommer raskt nok. Da får vi nemlig svaret på årets siste tildeling fra dem. 

Blannede følelser

Om tildelingen byr på glede eller skuffelse er umulig å vite. Stort sett byr tildelingen på en salig blanding av begge.Også denne tildelingen byr på glede over innvilgede prosjekt, og skuffelse over avslag på tiltak vi hadde tro på og engasjement rundt, men, vi søker igjen! Og, vi er veldig glade for prosjektene vi faktisk skal gjennomføre i 2022! Spesielt i år var spenningen stor. Kanskje fordi vi allerede har fått innvilget mange prosjekt som allerede pågår? Hvem vet, men i år gikk iallfall timene litt ekstra sakte for prosjektkoordinatoren.

Mange viktige og gøye tiltak

I 2022 skal vi, i tillegg i til alle andre tiltak vi allerede har igangsatt, gjøre følgende. Vi har fått penger til seminar for gruppen med kronisk urticaria, sette fokus på seksualitet og hud, lage et samtale – og folkeopplysningsverktøy i form av kortstokk og PEF- ung inviterer i 2022 til spill-treff for gutta. Sistnevnt prosjekt er søkt om ett par ganger før, og gikk endelig gjennom. 

Så ja, Dam-nissen kom til PEF og PEF-ung også i år.
2022 blir et meget aktivt år for både PEF og PEF-ung.
Tusen takk til Stiftelsen Dam for alle muligheter dere gir. 

Allerede pågående prosjekt er
 

PEF:
Aktivitetsbank- og verktøykasse
Rådgivningstjenenste
Likepersonschatt
Artritt-trimmen
hudvennlig hånddesinfeksjon
Til nye høyder med PEF- lokale hengekøyeturer
Trim der du er
Når vi blir syke
Behandlingsreise for senior
Godt voksne hudhelter
Under Huden 2
Økt evne til egenbehandling

PEF-ung:
En verden i farger- fargeleggingsbok
Kroppskunstprosjekt – med utslett som inspirasjon og lerret.
Smørebuss
Smøre TV- smør deg med hygge

 

Tilbake