Under the Spotlight 2013

24.10.2013

34 år gamle Kristin Kjerrgård deltar for første gang i Under the Spotlight i 2013. På Verdens Psoriasisdag lanseres hennes første film sammen med nye dokumentarer også om spotlighterne Kenneth Waksvik og Marie Brudevold.

– Jeg ble med på Under the Spotlight fordi jeg synes det er et veldig viktig prosjekt som jeg tror kan hjelpe andre med å være åpne om sykdommen. På denne måten når vi ut til flere mennesker som føler seg alene med sykdommen, sier Kristin Kjerrgård i filmen.

Se dokumentaren om Kristin Kjerrgård her.

Holder foredrag
– Ofte kan det være greit å vise venner en film framfor å prøve forklare alt, sier spotlighter Kenneth Waksvik. Han har aldri angret på at han ble med på prosjektet som på en åpen og ærlig måte forteller hvordan det kan være å leve med en kronisk hudsykdom som psoriasis.

I fire år Kenneth Waksvik deltatt i ulike webfilmer og reist rundt for å holde foredrag.

– Jeg får mange gode tilbakemeldinger fra folk som har fått god hjelp av filmene. Det er tydelig at det nytter, sier Kenneth.

Se dokumentaren om Kenneth Waksvik her.

Befalskoleopptak
Etter 2 ½ år i forsvaret valgte Marie i 2012 å reise jorden rundt alene i syv måneder. Frem til da hadde hun jobbet i luftforsvaret på Rygge flystasjon som mediegrafiker, hvor hun utarbeidet brosjyrer og magasiner for Forsvaret.

Under sin jordomseiling besøkte Brudevold Afrika, Asia og Latin-Amerika og blogget hjem til familie og venner om sine opplevelser.

Det å reise gav mersmak. Derfor har Marie nå søkt opptak til forsvarets befalskole. Drømmen er å bli krigsreporter.

Se dokumentaren om Marie Brudevold her.

Under the Spotlight-hjemmesiden hvor alle filmene tilhørende prosjektet er publisert, ble relansert i forbindelse med Verdens Psoriasisdag 2013. Hjemmesiden finner du ved å gå til linken uts.pefnorge.no.

Tilbake