UTS webside relansert

21.10.2013

I anledning Verdens Psoriasisdag 2013 og premiere av tre nye Under the Spotlight-filmer er UTS-prosjektets hjemmeside relansert med ny design og bedre funksjonalitet.

På den nye hjemmesiden har du enkel tilgang til alle filmene som er produsert i perioden 2010-2013. I tillegg finner du informasjon om Under the Spotlight-prosjektet, og en artikkel med fakta om psoriasis.

Videre inneholder websiden informasjon om Verdens Psoriasisdag, med link til alle filmene på den internasjonale Under the Spotlight-websiden, hvor alle IFPA-nasjonenes dokumentarer er samlet på ett sted.

Til sist finner du siste nytt i websidens nyhetsarkiv, samt link til den norske Under the Spotlight-facebooksiden.

Se den nye websiden på uts.pefnorge.no.

Om Under the Spotlight:
Under the Spotlight er et internasjonalt film- og webbasert prosjekt om og med psoriasispasienter. Prosjektet ble først utviklet og gjennomført i Danmark, Tyskland og Sverige i 2009 som et samarbeid mellom det internasjonale psoriasisforbundet (IFPA) og Abbott Internation (nå Abbvie AS). Prosjektet har som mål å avdekke den innvirkningen den kroniske hudsykdommen psoriasis kan ha på en persons liv over tid. Filmene er en serie unike dokumentarer, fortalt av de som selv lever med sykdommen.

I Norge har prosjektet pågått siden 2010. I 2013 deltar Kenneth Wakvik (4. gang), Marie Brudevold (3. gang) og Kristin Kjerrgård (1. gang).

Prosjektet Under the Spotlight er utviklet av Psoriasis- og eksemforbundet, med støtte fra helseforetaket Abbvie AS.

Tilbake