Våknet opp med utslett over hele kroppen

13.03.2009

- Jeg var inn og ut av sykehuset, sier Lene fra «Paradise Hotel». Lene Sortevik (24) er plaget av psoriasis. På samme tid for ett år siden, våknet hun opp med prikker over hele kroppen. På lørdag forteller hun sin historie i God kveld Norge på TV-2.

På det verste hadde jeg utslett over alt. På hendene, bena, armer, hodebunnen og det begynte til og med å komme i ansiktet, forteller Lene til «God kveld Norge».

- Hvordan føltes det?

- Jævlig kjipt. Og legen fortalte meg at det kanskje aldri gikk bort. Bare å tenke den tanken der, det var...nei, det orket jeg ikke tanken på. «Det går bra. Det skal bort», fortalte jeg meg selv.

Psoriasisen kom for første gang for åtte år siden. Deretter har Lene vært plaget med det i fireårssykluser.

- Jeg hadde en periode i fjor der jeg var inn og ut av sykehus. Jeg hadde prikker på nærmest 90 % av kroppen. Jeg slet veldig og følte at «alle» så det. Jeg var negativt innstilt, og det gagnet ingen bra, forteller en åpenhjertig Lene til «God kveld Norge».

Innbitt og positivt innstilt

- Det er borte nå, smiler hun og viser seg frem i bikini.

Lene tok seg et opphold i syden, og utslettet begynte å gå tilbake.

- I tillegg til sydenturen, begynte jeg å gå ut igjen og tenkte positivt. Det hjalp, smiler hun.

- Dette må være litt av en seier?

- Jeg hadde ikke trodd at jeg skulle være med i «Paradise Hotel» for et år siden. Nå går alt bare oppover. Det har det gjort det siste året, smiler en fornøyd Lene.

Sjekk ut

http://www.tv2underholdning.no/gkn/article2618070.ece

Følg med på «God kveld Norge» på TV-2 lørdag kl. 22.40

Tilbake