Verdens Psoriasisdag 2011

26.10.2011

Lørdag 29. oktober er Verdens Psoriasisdag! Vi oppfordrer dere til å delta på arrangementer i ditt nærmiljø for å støtte opp om psoriasissaken.

Verdens Psoriasisdag (WPD)  markeres hvert år over hele verden, og er spesielt dedikert til mennesker med psoriasis og psoriasis artritt. Formålet med WPD er å gi en internasjonal stemme til de 125 millioner mennesker som lider av psoriasis og/eller psoriasis artritt (psoriasis leddgikt) rundt omkring i verden. Psoriasisdagen ble første gang lansert i 2004. Temaet for årets WPD er: "Lets talk about psoriasis – and take action!”.

Årets sentrale arrangement i Oslo er filmpremiere på Vika kino med påfølgende paneldebatt. Dette arrangementet kan du lese mer om under nyheten "Filmpremiere 29. oktober!" I tillegg skal NPFs sentrale tillitsvalgte stå på tre ulike stands rundt om i Oslo. Fra ca. kl. 14.00 vil du finne oss på Storo senter, CC-Vest, og inne på Nationaltheatret stasjon ved nedgangen til togene.

 WPD markeres på forskjellig vis over hele landet i regi av NPFs lokal- og fylkeslag. Det er åpne møter og stands som vi fortløpende annonserer i vår arrangementskalender her på nettsidene. Ellers oppfordrer vi dere til å følge med i lokalpressen for annonseringer av markeringer i forbindelse med WPD. Møt opp for å støtte NPF, for å få mer kunnskap om psoriasis og psoriasis artritt, eller bare for å slå av en prat med en av våre mange tillitsvalgte.
 

Tilbake