Vi jakter supersmørere, er det deg?

18.01.2021

PEF-ung har fått penger til å lage «smøre-TV» for de små. I prosjektet «smør deg med hygge» vil vi lage tre små tegnefilmer med mål om å gjøre den nødvendige smørestunden litt hyggeligere. Nå søker vi noen med erfaring som smører til å delta i prosjektgruppen.

Bilde: Vi jakter supersmørere, er det deg?

Tre animasjonsfilmer

For å nå bredt skal vi lage tre animasjonsfilmer av ulike lengde til ulike aldersgrupper.  lengde. Under finner dere både hvor lang filmen skal være og målgruppe.

Film 1: 1. minutt for de minste, opp til 3 år.
Film 2: 3. minutter for mellomsjiktet, 3- 6 år.
Film 3: 5. Minutter for de større små-barna, 6-10 år. 

I film nr. 3 for større små-barna, ønsker vi at barna skal lære mer om hvorfor smøringen er viktig, altså en film av underholdene, pedagogisk og informativ art. Denne filmens innhold skal kvalitetssikres av fagpersoner. Alle filmene skal oversettes til engelsk og nord samisk. 

Bli med?

Du som har smørt både deg selv eller andre har mye kunnskap om viktigheten av å smøre, og kanskje har du noen tips og triks til hva som kan gjøre smøtestunden lettere og hyggeligere i ermet. I utgangspunktet ønsker vi å ha de som smøreerfaring som kan være med å bestemme hvilket innhold tegnefilmene skal ha, og har du noen småttiser eller større småbarn som kan se filmene er det helt supert. Vi ønsker et brukerutvalg med 3-4 personer.  Det viktigste er at du ønsker å være med i prosjektmøter og har tanker og ideer om hvordan man kan lage en film som vil stimulere til hyggelige smørestunder. Vi tar utgangpunkt i at vi avholder maks 5 samlinger i gruppen hovedsakelig på nett. Alt innhold av faglig art vil kvalitetssikres. 

Ønsker du mer informasjon, har noen tanker og innspill, eller ønsker du å bli med? Ja. da ønsker vi å høre fra deg. Ta kontakt med Maren på maren[at]pef-ung.no innen 16. februar.  

Animasjon av Animer

Vi har inngått avtale med firmaet Animer. Det var de som laget filmen  "Hudvennlig håndvask". Prosjektet er støttet av Stiftelsen Dam. 
 

Tilbake