Vil du delta i utprøving av ny hudkrem?

30.07.2013

Psoriasis- og eksemforbundet inviterer, i samarbeid med GlycaNova AS, medlemmer til å delta i utprøving av ny hudkrem.

Ganodex™ behandlingskrem er en ny, norskprodusert hudkrem basert på et naturlig virkestoff kalt trippel-helix betaglukan. Kliniske studier i England har vist at den er svært virksom mot hudavskalling, kløe og irritert hud ved psoriasis og eksem.

Ved daglig påføring stimulerer betaglukanene immuncellene (makrofager) i huden og justerer hudens komplekse immunsystem. Dette kan lindre og forbedre problemhud ved for eksempel hudirritasjon, flass, eksem og psoriasis. I tillegg til betaglukan, inneholder Ganodex™ kun ingredienser fra naturlige kilder. Disse er tilsatt for å hjelpe absorbsjon, gi fuktighet og for å gjøre kremen smørbar. Kremen inneholder hverken parabener, kortison, tjære eller andre legemidler og gir derfor ikke bivirkninger, slik som tynn, skadet eller irritert hud, ved langtidsbruk og kan også brukes ute selv om solen skinner.

PEF og GlycaNova AS søker 50 deltakere til en test hvor deltakerne mottar kremen gratis til bruk over fire uker. Deltakerne må ikke bruke annen krem i forsøksperioden. Observasjoner og erfaringer etter to og fire uker meldes inn til Psoriasis- og eksemforbundet ved å fylle ut et tilsendt skjema. Resultatene vil bli analysert og publisert i Psoriatikeren.

Deltagelse og påfølgende analyser av alle observasjoner og erfaringer vil bli behandlet konfidensielt.

NB! Utprøvingen foregikk i 2013 og er nå avsluttet. Vil du forsøke Ganodex-krem er den tilgjengelig for salg i Psoriasis- og eksemforbundets nettbutikk.

Ytterligere informasjon om Ganodex™ finnes på ganodex.com.

Tilbake