Vinn ett års gratis forbruk av La Roche Posay!

20.11.2015

Har ditt barn atopisk eksem? Ved å registrere din familie i konkurransen 100-familier kan dere få ett års gratis forbruk av La Roche-Posay Lipikar Syndet og Lipikar Baume Ap+.

Bilde: Vinn ett års gratis forbruk av La Roche Posay!

Vil dere fortelle deres historie?

Loreal som selger La Roche-Posay har i anledning kampanjen "100 familier" fått mange tilbakemeldinger fra foreldre til barn med atopisk eksem som har tatt seg tid til å sende feedback, spørsmål og gode historier om forbedret hudkvalitet knyttet til produktene La Roche-Posay Lipikar Syndet og Lipikar Balm Ap+.

I løpet av høsten skal selskapet i gang med å finne 100 familier, som vil få mulighet til ett års gratis forbruk av disse produktene som til daglig selges i apotek. Det man må gjøre er å registrere seg og dele sin families historie. Livet med atopi er ikke lett – det påvirker både barn og foreldre , det kan derfor være godt å vite at man ikke er helt alene og at det er familier der ute som går gjennom det samme. La Roche Posay er derfor i gang med å samle erfaringer og historier fra tidligere vinnere av ”100-familier”, som kan deles med andre norske atopi-rammede familier.

Registrering gjøres via nettsiden til La Roche Posay Norge eller firmaets Facebook-side.

Slik registrerer du din familie

For å registrere dere må du oppgi følgende informasjon senest 30. november 2015 kl. 12.00:

  • Fornavn
  • Etternavn
  • E-post
  • Barnets alder
  • Barnets navn
  • Svar på hvorfor dere ønsker å delta i 100-familier programmet
  • Godta våre betingelser og vilkår

Tilleggsregler

Du må være 18 år eller eldre for å delta. Kun brukere som bor i Norge vil bli vurdert for deltakelse. Man trenger ikke å kjøpe noe for å delta, men du må ha en Facebook-profil for å kunne registrere deg via Facebook-siden til La Roche Posay Norge. Du kan også registrere deg via La Roche Posays hjemmeside.

Slik velges deltakerne

Deltakerne blir valg av en jury 31. desember 2015 og vil bli direkte kontaktet. For at deltakerne skal motta produktene, må de godta og signere betingelser og vilkår. Hvis fristen for å sende inn kontaktinformasjon overskrides, trekkes det en ny deltaker.

De utvalgte 100 familiene

De 100 familiene vil få ett års gratis forbruk av LIPIKAR-pleie med LIPIKAR Syndet og LIPIKAR Baume Ap+. Familiene får også:

  • Tilgang til praktiske råd og svar på ofte stilte spørsmål om eksem.
  • Tilgang til et forum som er dedikert til diskusjoner mellom de 100 familiene og et ekspertpanel.
  • En personlig profil på nettet, der de mottar individuell veiledning og støtte i kampen mot eksem.

Produktene har en estimert verdi på 600 Euro, og kan ikke byttes inn i kontanter eller andre produkter. La Roche-Posay påtar seg intet ansvar for produktene når de er sendt, eller for eventuelle skader på personer eller eiendom som har oppstått på grunn av produktet, feil bruk eller annet. Produktene blir sendt ut omtrent fire ganger i løpet av 2016. Det kan ta opptil 3-4 måneder før produktene er levert.

Arrangør av konkurransen er:

Loreal Danmark A/S
Havneholmen 25
1561 KØBENHAVN

Tlf: +45 43 24 64
E-post: lrp@mindjumpers.com

Kontaktperson i Norge er Kaja Helene Lunde.
 

Tilbake